Bilstol och kina!!!

Ja igår såg Göran en annons på en bilstol på blocket! En Brio Zento från 2007 för 750 kr och det var ju jätte billigt för i vanliga fall kostar de minst 1200kr begagnade.... Dessutom så har det inte funnits någon sån på blocket här i Jämtland på ett bra tag, tror nog aldrig jag sett det när jag kikat och vi har precis pratat om att det snart är dags för Hilma att få en!!

Jag ringde i alla fall på den och jag skulle få den för 700 kr om jag kom och hämtade den under dagen! Det ordnade sig så att Melvin och Jonna fick vara hos Farmor och meja fick hoppa av hos Momma, gissa om hon var lycklig!!! Hilma och Casper tog vi med oss fastän han hatar att åka bil...

Vi stannade till på Ica i Svenstavik så att jag äntligen fick skicka iväg mammakläderna som Milla ska få låna, så att hon slipper springa omkring i pappas byxor!!

Sen lämnade vi ju av Meja innan vi for vidare. Stannade på Buketten i Lillänge och köpte blomjord till mamma innan vi åkte in i stan och parkerade, vi passade nämligen på att äta på Asian Wok eftersom vi bara hade med oss Casper, han har frågat flera gånger senaste tiden om vi inte kan äta där.

Sen när klockan var en bit över 19.00  åke vi ut på Frösön och letade upp gatan dit vi skulle hämta bilstolen och efter lite snurrande så var vi framme.
Bilstolen såg bra ut, någon enstaka skavank men i helhet fräsch. Jag upptäckte rätt snart att två av förankringsbanden saknades och påpekade detta och ganska snabbt så hade jag köpt bilstolen för 500 kr!!! Ibland är jag otroligt bra på att göra affärer!

Idag har jag monterat in den i bilen och det blev jätte bra, Hilma har ju inte provsuttit än men det ska nog gå hur bra som helst!

Hej hopp så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus