Dagen i helhet.

Dagen började bra, jag klev upp och kände mig ganska pigg, Casper blev ju hemma från skolan och även Jonna blev hemma från dagis.

Vi åt en mysig frukost och det plockades undan i köket, barnen lekte och det var allmänt lugnt med bra stämning! Det blev dags för lunch, barnen fick plocka ihop leksakerna först och sen efter lunch var det dags för Melvin att sova. han vaknade och var på rätt så bra humör och åt lite frukt innan han strosade runt och lekte med de andra.

Göran och Casper åkte iväg strax efter 16.00 tiden, de skulle till Hogdal och byta 855:an mot en Ford Sierra med 4-hjuls drift och bytet blev lyckat och Göran blev glad!

Vi åt sen middag när de kom hem och sen blev det kladdkaksmuffins till efterrätt! Strax efter det fick barnen bada och sen var det nattdags.

Göran har somnat på soffan och Hilma har vaknat och ligger i sin säng, ska kila dit, tror även att jag ska krypa ner i sängen! I morgon ska jag ringa angående Melvins mage och sen bär det av till Svenstavik!

Puss å hej

Kommentarer
Postat av: sofie

Hejsan.

Vilken fin blogg du har och vilka härliga barn!



Min bok kan du beställa på www.vulkan.se. Skriv in namnet "Någongång, någonstans, möts vi åter igen" i sökrutan så hittar du den där =)



MVH Sofie

2010-02-25 @ 00:25:03
URL: http://denstarkastestjarnanblogg.se
Postat av: Sanna

Hejsan! Jag vill bara tipsa om min tävling i samarbeta med smattochsnyggt.se! Vinnaren väljer mellan Bola gravidpingla eller pojk/flickset från Liandlo! Alla kan vara med!



Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt och önskar en trevlig kväll! :)

2010-02-25 @ 19:09:22
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus