Dåligt humör...

Ja idag har jag känt mig på dåligt humör, i alla fall ända fram till lunch, sen blev det lite bättre.

Göran följde med sin mamma till Svenstavik en sväng på förmiddagen, han tog med sig Casper och jag blev hemma med resten av högen + hund.
Att han skulle följa med henne dit var inte bestämt sen innan utan hon ringde bara och talade om att hon skulle dit och han tyckte att hon kunde följa, det i samband med att jag kände mig väldigt trött gjorde att jag kanske inte direkt jublade över att han åkte...

Både, Jonna, Meja och Melvin var lite på krigsstigen, kunde inte lämna varandra ifred och jag hade ingen ork eller motivation till att sysselsätta med någonting. Hilma var lugn och glad i alla fall och det var ju skönt!

I alla fall så blev det ju ganska sen frukost, vi åt vid 10.00 tiden och då gjorde det ju ingenting att lunchen blev vid 14.00 tiden, vi väntade med att äta tills Göran och Casper var hemma igen och det blev spaghetti och grillkorv.

Däremot blev det ingen riktig middag, vi fikade i stället...

Nattningen av M&M gick smidigt, de hade badat precis innan så det var väl extra skönt att lägga sig! Hilma somnade lite senare som vanligt och nu verkar det som att hon sonat ordentligt för natten! Om hon somnar och vaknar om vart annat och det blir sent så är det ju svårare för mig också att ta mig i säng i tid.

Men jag tror i alla fall att jag ska gå och ta en liten smörgås och ett glas vatten nu och sen blir det sängen!

Puss å natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus