En spännande söndag!!

Idag fick jag sovmorgon igen! Vid 09.00 klev jag upp och fixade frukost.

Var uppe strax efter 06.00 också för att Morris skällde i köket och det var Doris (katten) som han skällde på, så jag släppte ut henne och sen gick jag ett varv runt huset med Morris. Det var oskottat och ca 3 dm snö så det blev lite kallt om benen! När jag kom in vaknade Melvin och då tog jag med honom till sängen och mös en stund tills Casper och Tony klev upp strax innan 06.30 då följde han med dem upp, de spelade Xbox. Då kunde jag somna om en stund innan det var dags för Hilma att äta, man kanske inte kan kalla min sovmorgon för en riktig sovmorgon men jag fick i alla fall ligga i sängen länge och små slummrade gjorde jag ju!

Efter frukosten så klädde vi på oss och gick ut allihop, Meja provade att åka skidor för första gången, fick tag i ett par pjäxor på loppisen igår och så fick hon låna Caspers skidor, hade gärna velat få det på bild men när jag väl hade klätt på Melvin, matat Hilma och sedan klätt på henne och mig själv och kommit ut så hade hon åkt färdigt! men det lät på Göran som om att det hade gått rätt så bra i alla fall!

Casper åkte också lite skidor


Melvin åkte bob



När Göran skottat klart på gården så var det dags att skotta av taket på vedboden och carporten, alla utom Hilma och Morris var med där uppe! Även Meja och Melvin, kanske lite farligt kan man tycka men det gick jätte bra!

Så här såg det ut:









Sen var det dags att gå in och göra lunch strax efter 12.00, melvin var inte alls glad över att gå in men han var heller inte glad när vi var ute.... väl inne så skulle han absolut ha på sig mössan inne också!


Det visade sig att han var jätte trött!!!


Efter lunchen så fick jag för mig att det var dags för Melvin att klippa sig, så det gjorde jag.

Före klippning


Efter klippning




Efter klippningen så badade Meja och melvin och jag klippte Göran, sen gjorde han M&M sällskap i badkaret och duschade, jag matade Hilma och när Göran var klar så duschade jag också. Meja och Melvin badade en bra  stund till innan de tröttnade och ville upp.

Men innan badet inspekterade Melvin sin nya frisyr lite mer noggrant!





Sen var det dags för middag, Göran stekte pytt i panna och jag bakade kladdkaksmuffins! Son fikades senare i soffan framör bomba, hade bilder på det också men det verkar inte som att det går att ladda upp fler bilder nu..

Här kommer bilder...






Den pussmunnen är go den!!


Casper blev med på en bild också!


Meja är helt inne i tv:n


Hilma fick ingen muffins men lika glas var hon för dett!!!!

I alla fall så har dagen varit bra i allmänhet tycker jag, lite gnäll och humör här och var men det är ju så det är! Jonna kom hem från Hogdal någon gång efter 19.00 och allt hade gått jätte bra!!!

Jag nattade tre trötta barn strax innan 20.00, plockade ur sängkläderna ur sängen under tiden och när de somnat så gick jag upp och sydde ihop våra täcken innan jag bäddade rent! Ska bli härligt med ett enda stort täcke igen!!

Nä nu ska jag sätta mig med älsklingen i soffan och kika på Magnus Betner, äta ostkrokar och bara mysa!!!

Kompletterar med fler bilder senare, om det inte vore för att det tar så lång tid att ladda upp bilder så skulle jag ha bilder med i bloggen oftare!!!

Puss å kram




Kommentarer
Postat av: Lina

Vilka söta barn ni har! =) Ser ut som ni haft en underbar dag ute. Vi ska ta och gå ut och ha en lite picknickstrax, får ju ångest av att sitta inne när solen skiner =) Hoppas allt e bra med er! Pöss!

2010-03-01 @ 14:09:41
URL: http://lollinona.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Så fin han blev, häftiga bilder på massor med snö och man kan förstå att det var dags att skotta av taken... ser ut som det var en del att ta bort så ett lagomt träningspass kanske :o))



Milla snodde bilderna om jag inte minns fel



Kramellikram



Pappen / Moffa

2010-03-03 @ 09:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus