Första dagen på resten av mitt liv....

Ja det är det ju igentligen varje dag men vad man vill mena med det är väl oftast att det sker eller kommer att ske en förändring i personens liv...

Och förändringar i viss mån gillar jag! Jag har funderat ganska mycket på mitt liv, hur det ser ut idag, vad jag vill åstadkomma och hur jag ska komma dit och det finns ganska många alternativ och vägar, och frågan är vart ska man börja!?

En säker sak är att jag vill gå ner i vikt, komma i form och må bra! och dessa saker är nog ganska viktiga i alla fall det sistnämnda om man ska kunna vara en bra människa, mamma och själsfrände!

Sen är ju frågan med jobb ganska stor! Vi fick i alla fall reda på att det löste sig med Görans a-kassa, han får 450 nya dagar!!
Jag, ja jag har ju kvar min anställning på Domus frisörera men det är ju långt att åka och frågan är ju när jag ska börja jobba igen, och vill jag börja jobba?? Vet ju att mina föräldradagar försvinner fortare nu när Göran stämplar och jag inte får jobba för Tony längre och det gör mig en aning stressad!!

Nästa fråga är, ska vi bo kvar här eller måste/vill vi flytta och i så fall vart? Kommer vi att få huset sålt och kommer vi att hitta ett nytt?

Ja det finns många frågor som behöver besvaras men jag tror att jag ska böja med mitt välmående och sen se till att få ihop den ekonomiska biten, men den är så otroligt deprimerande!

Nu ska jag ta en smörgås, borsta tänderna, väcka älsklingen i soffan och sen krypa ner i sängen, som vanligt alldeles för sent!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja du det är mycket att fundera på... Frågan är ju också vad Göran ska pyssla med framöver!? Nått måste det ju gå att få till...



Själv har jag ju hamnat lite i samma läge, vad ska jag göra efter DHL? Men helt mörkt är det ju inte på arbetsmarknaden och lite nöjd är jag ju att vi inte skaffat hus eller köpt lägenhet, för då blir det ju rätt mycket krångligare att flytta om man nu måste det! Men som sagt nånstans ska vi bo och nått ska man jobba med så det återstår ju att se :o)



Hoppas i alla fall du lyckas komma igång med nått så tror jag det känns bättre vad det lider!



Kram i massor från Pappsen & Milla

2010-02-06 @ 14:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus