Global nedkylning!!

Ja det verkar inte bättre här i Rätan i alla fall.... -33 grader igen och vi fryser, vi hade frusit mer om vi inte hade på elkasetten nere i källaren så inte nog med att det är kallt, det blir kostsamt också!!

Jag kan faktiskt inte minnas någon vinter som det har varit så här kallt så mycket och länge som det har varit nu denna vinter... undrar egentligen vad det beror på!?

Nä kanske man ska roa sig med att baka bullar idag! Och kanske lite limpor också när man ändå är i farten! Men först ska jag försöka få Göran ur sängen så att vi kan äta frukost!

Hilma är förresten vaken redan, hon brukar ju sova till 11.00 minst! och hon vaknade under natten och ville äta också och det brukar hon heller inte göra... men det gjorde absolut ingenting, hoppas att hon håller på att ställa in dygnet rätt så att hon kan somna i tid på kvällarna!

Puss Puss


Kommentarer
Postat av: Farmor

Fyyy vad kallt ni har här är det bara 3- nu i kväll men det går åt en helvetes massa spolarvätska så det har jag fyllt på i kväll när jag åkte hem...dom saltar ju som attans här nere...



Hoppas ni snart får lite mildare...kram på er

2010-02-01 @ 22:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus