Loppis, middag och nattgäst!

Ja det har ju varit loppis här i byn idag och den håller på i morgon också! Jag var där och fyndade lite kläder till Hilma i storlek 68, upptäckte en dag att jag inte hade några tjejkläder i den storleken, lånade till både Jonna och Meja! men nu finns det som sagt lite i alla fall!

Efter loppisen följde Jonna med Görans mormor till Hodgal, hon skulle ändå dit på kalas i morgon och eftersom Göran mormor ändå var här och kikade på loppisen så fick hon följa med redan idag. Meja och Melvin fick åka och till farmor och vara där en stund, Tony kom hit och var med Casper och jag vek tvätt...

Vi blev bjudna på middag hos barnens farmor och det tackar man inte nej till, det var fläsk med löksås på menyn! Vi lämnade Morris hemma under middagen och det verkade som om det hade gått bra när vi kom hem!

Tony följde med oss hem han ville sova här i natt och det fick han, men bara om jag fick en puss på kinden sa jag!! Det slutade med att han ville att jag skulle pussa honom på kinden i stället!! Han är lite rädd för pussar!

Alla barnen sover nu, Göran snarkar på soffan emellanåt, det gjorde jag nyss också, satte mig här efter att jag lagt Hilma i sin säng. Natten som var sov alla i sina sängar hela natten!! Utom pappan som sov på soffan framför OS.... det är därför han är så trött nu!!

Ska överväga om jag ska släpa med mig honom till sängen redan nu även fastän klockan är strax innan 22.00, vi får se hur det blir!

Puss å natti natt!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jadu, det här jäkla OS och sovning på soffan, det känns igen :-)

Vore kul att ses snart vännen.

Puss och kram!

2010-02-28 @ 13:09:20
URL: http://elinochelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus