Melvin har magsjuka....

Ja Melvin vaknade och gnällde i går kväll och när jag kom in så hade han spytt ut mellan spjälorna på sängen, jag klev i det hela och det var ju mysigt!!! Jag ropade på pappan som var snäll och plockade ur sängen medan jag duschade av den chockade stackars lilla pojken. Det verkade i alla fall som att han tyckte det var skönt med en dusch annars så kan det ju tyckas verka obehagligt att bli duschad när man är nyvaken, men han var så lugn och mysig!

Han satt med oss i soffan sen och kikade på när de körde och hoppade med crossar och det tyckte han var jätte spännande, han sa till och med cross och det är ju bra gjort för någon som knappt säger annat än mamma och pappa!!!

I alla fall så trodde jag det kanske inte var magsjuka för det var bara vällingen och lite äppelbitar som kom upp och det luktade bara välling också och med tanke på att han är lite förkyld och var väldigt rosslig när han la sog så tänkte jag att det kanske var slem som orsakade kräkningen, men......

Så var nog inte fallet för när vi precis skulle duka av frukosten så kom hans frukost upp igen, på köksbordet..... tur att vi hade ätit klart!

Så nu är han nyduschad igen och springer omkring naken och filosoferar!! Casper är hemma från skolan för säkerhets skull och även Jonna är hemma från dagis. Magsjukan har härjat omkring här i byn några veckor nu så de vill att man är hemma i friskt tillstånd i minst 72 timmar nu och det kan man ju förstå!

Nä nu ska jag mysa med familjen, det känns som att jag är på väg att bli förkyld också så jag ska nog ta det lite lugnt jag också!

Och ja det blev ju förstås inget kyrkis idag heller.....

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Nä magsjuka är ju inte så mysigt, men ni var ju lite förvarnade då du ju som sagt vet att det går på byn... men det gör ju inte saken roligare!



Hoppas det inte blir en "helafamiljenspyrsomgrisar" syndrom... blir dom sjuk var och för sig är det ju en sak men om alla blir det samtidigt är det ju ingen höjdare :o)



Kram

Pappsen

2010-02-11 @ 13:20:56
Postat av: Milla

Fyyy inte trevligt med magsjuka.. Ja man vet vad man har att vänta sig. Blir nog far er som få vara hemma när lilla trollet få magsjuka... Jag mår sååå illa av det. Tur att Thomas inte är kräsmagad när det gäller den biten. Kräk nej tack diarre är inga problem.



Hoppas nu bara att de övriga i familjen klarar sig undan kräksjukan... Krama om högen från oss. Kram MillaPilla och pappsen

2010-02-11 @ 13:23:49
Postat av: Farmor

Inte kul när småtrollen blir dåliga...hoppas det går snabbt över..och som vanligt är du en klok mamma och håller de stora barnen hemma så de inte skall smitta andra barn...klok du...hoppas det bara är Melvin som drabbas och inte de andra trollen...det räcker ju som sagt med en i taget...och är det vinterkräksjukan blir man ju inte immun tyvärr...Hoppas ni får en fin helg iaf...

PS: be casper att ge mig plank och spikar till FarmVille ...kramas

2010-02-12 @ 10:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus