Melvins mage...

Ja jag tror bestämt att det är någonting med Melvins magen som inte stämmer! Har tyckt att den har sett större ut än vanligt i någon vecka nu men inte tänt så mycket mer på det än så, men för någon dag sen så började jag fundera.

Han är "dålig" i magen och har varit ett tag, trodde att det kanske var tänder som är på väg. Han äter dåligt från och till, han är på väldigt dåligt humör och blir arg för minsta lilla, han sover dåligt på nätterna och magen är verkligen större än den brukar! Nu ikväll så började den bukta ut redan under bröstbenen och den buktar även åt sidorna och känns spänd. han har klagat när jag tvättat honom över handfatet, antagligen för att det blir tryck på magen av ena benet som jag håller upp honom i, han har varit väldigt mammig!

Jag ringde i alla fall1177 nu ikväll och hon tyckte att jag skulle ta kontakt med Hälsocentralen så att de får kika på honom, vilket jag hade tänkt göra i morgon bitti men ville ändå ringa och höra vad de hade att säga på 1177.
Göran ska till arbetsförmedlingen i morgon förmiddag och då ska jag se till att han får en tid, jag vill ju att de ska kolla upp honom fortast möjligt och att det görs ordentligt!! Har en olustig känsla i kroppen som jag för allt i världen hoppas inte stämmer, i alla fall att det inte är någonting allvarligt...

Vill ju att min älskade gladaste Melvin ska bli sig själv igen!




Puss på dig älskade lilla vän!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hoppas det inte är nåt allvarligt med hans mage.. Jag håller tummarna!

2010-02-25 @ 13:08:44
URL: http://jagokidsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus