Middag hos mamma!!

Direkt efter lunch idag så åkte vi till Svenstavik, klockan var då va 12.50 och jag hade tid för cellprovstagning kl. 13.30. Vi var framme ganska precis 13.20 så jag gick in men kom ganska snart ut igen eftersom man inte kan ta cellprov när man har "lingonveckan", hade inte tänkt på det förrän jag  kom dit.

Innan vi åkte till mamma så knallade jag in på baken och surrade lite, har en dyr kredit som ligger med hög ränta och skulle kolla om vi ev kunde få ta ett lån med lägre ränta för att lösa det. Hon skulle kolla upp lite och återkomma till veckan. Håller tummarna!

Sen bar det av till mamma, Göran släppte av oss och sen åkte han till Tobbe en sväng. Det hade varit full fart och ingen hejd på ungarna redan fån morgonen och det blev ju inte bättre... men det gick ganska bra i alla fall. jag och mamma knallade en snabbis på Ica för att köpa grädde till potatisgratängen, My och hennes kompis såg efter alla 5 barnen medan vi var borta!

Meja och Jonna hjälpte till med potatisgratängen, Melvin var också med på ett hörn men sen gick de och badade, Melvin tyckte vattnet var för varmt och ville ur på en gång igen, så han fick sitta och äta lite frukt i stället medan jag och mamma fortsatte med maten. Hilma hade ätit och somnat så hon låg och sov så gott i mammas säng!

Middagen var klar vid 17.00 snåret och Göran kom dit en stund innan. Det blev ganska lugnt vid middagen, så pass att man hann få i sig maten och hann även känna vad den smakade!! Hi hi, kan ju bli lite körigt ibland!

Efter maten skulle barnen kika på bompa medan Göran hjälpte mamma med att installera  och koppla in hennes skrivare/scanner till nya datorn. När det gällde datorn så gick det bra men barnen satt inte alls stilla utan sprang ut och in från tv-rummet och ville ha frukt en efter en!

När datorn var klar så blev det glass till efterrätt och efter det så begav vi oss hemåt och då var klockan redan strax innan 20.00!! Casper och meja skulle ju stanna hos mamma så det var bara tre barn i bilen på vägen hem! Hilma fick prova sen nya bilstol för första gången idag och det såg jätte bra ut! Melvin stackarn orkade inte hålla sig vaken längre än till Åsarna, däremot var både Hilma och Jonna vaken hela vägen hem! Melvin vaknade inte ens när Göran bar in honom från bilen så jag tog honom och klädde av honom på en gång och sen stoppade jag honom direkt i säng och han sover än!

Jonna gick och la sig lite senare och hon fick faktiskt sova i Mejas säng inatt eftersom hon frågade så snällt! Hon gillar inte att sova själv, Casper sover ofta med henne i hennes säng på nätterna, det har blivit så den senaste tiden, kanske blir bättre närmare sommaren!?

Nu ikväll har jag suttit ute på hemnet och kikat på hus och såklart hittade jag ett jätte fint och passande hus i Fugelsta, med 6 sovrum, gillestuga, tvättstuga och hela köret!! Bara det att det kostar 2100000kr och vi har ju redan det här huset med lån osv... så först måste vi ju ha köpare på detta och så ska man låna mer pengar och Göran har ju inget jobb så jag tror inte ens det är värt att tänka tanken.. men drömma kan man ju!!!

Göran kikar på hockey, Sverige - Vitryssland, Sverige vann med 4-2!! Jag är trött och borde gå och lägga mig, ska börja med att borsta tänderna och sen får jag se vad jag känner för!

Puss å godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus