Räkningarna betalda :0(

Efter lunchen idag så satte jag mig och gjorde det som är ett måste varje månad och lika tråkigt är det varenda gång och denna gång extra tråkigt för det var så mycket över det vanliga och inte mycket blev det kvar heller... typ INGENTING!!! Men vi har lite mat i frysen som vi får hamstra med...

För övrigt idag så har jag inte gjort många knop, tvättat lite och plockat lite i köket, sånt som hör till vardagen...

Satt med Göran och kikade på blocket lite också, har lite funderingar fram och tillbaka över att kanske sälja Mercan och köpa en billigare bil och ta resten av pengarna och sätta in en panna för.... men då ska man ju hitta någonting som man kan tänka sig och som ska fungera lika bra också... Mercan är ju 8-sitsig och det finns ju nästan bara 7-sitsiga bilar med pyttelitet bagageutrymme om man ska ha en bil som är billigare så det får nog vänta ett tag till..

Barnen har varit ganska så lugna idag också, vi har hållit oss inne av bara vanan fastän det bara varit ca 3-5 minusgrader ute, man är ju vid det här laget van att det är svinkallt ute!! Så i morgon ska vi nog passa på och gå ut och få lite friskluft!

Casper har hållit till uppe på sitt rum och pysslat med lite av varje och Jonna har också kors i taket varit på sitt rum idag, iofs. så målade hon naglarna med tusch men annars så tror jag hon bara har gjort sånt som man FÅR göra! Dock blev hon besviken på mig att jag inte målade hennes naglar med nagellack som jag lovat, min motivering var att det hade hon ju själv ordnat med tusch så då behövde inte jag.... kanske hon skippar det till nästa gång!?

Melvin har hållit sig på ganska bra humör, inte varit arg så många gånger, trivts med tillvaron och varit allmänt gooo! Meja har varit lite småtrött och grinig, men hon har inte sovit så bra de sista nätterna tror jag...
Och Hilma då, jo hon är med överallt på sitt lilla vis, tycker om att rulla runt på golvet och pilla med sina små gulliga leksaker, säger till när hon vill äta och sova, han ny blöja, uppmärksamhet, lite gos o.s.v.....

Själv så mår jag nog ganska mycket upp och ner nu, ena stunden kan jag känna mig full av glädje och energi och nästa sekund så känns allt hopplöst och idiotiskt och dumt..... det är tur att det går över snabbt och att jag har en karl som står ut med mig.. och jag med honom ;0P

Ska snart sätta mig i soffan en stund till och dricka lite vatten, glömmer bort att dricka över huvud taget vissa dagar och då är brösten mindre fylliga och det gillar inte Hilma..... äta, dricka och sova måste jag göra! Sömnen blir nog mest drabbad men det är oftast mitt eget fel, men jag har faktiskt varit ganska duktig sista veckan och lagt mig före midnatt i alla fall!!!

Nä nu får det vara bra för ikväll... puss å hej!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Räkningarna ska betalas här med så vi får se vad det kan bli av det hela... nån krona ska det väl bli över i alla fall, behöver det till resan sedan :o)



Sitter också och spanar blocket efter bil... hittar ett och annat och har lite uppslag, men har svårt att bestämma mig för vad jag egentligen vill ha... i alla fall nått rymligare än det vi har nu... så vi får väl se vad det blir av det hela :o)



Skönt att se att allt går framåt i alla fall och inte dumt att ungarna har sina ljusa dagar också :o))



Kram på er i massor



Pappsen

2010-02-27 @ 14:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus