Som en stel pinne!!!

Ja inatt har jag sovit på sidan som en stel pinne! På ena sidan har jag haft Meja så gott som hela natten, hon kissade i sängen inatt igen, vid 01.00 tiden, hon kunde inte kissa innan hons kulle lägga sig precis som kvällen innan, kanske det är å att det gör ont när hon kissar så hon håller sig in i det längsta? För de här två dagarna har det blivit en del olyckor precis när hon varit på väg att sätta sig på pottan/toaletten... Men det är ju egentligen inte så konstigt om det skulle vara så eftersom hon springer runt i trosor hela dagarna oavsett hur kallt det är!

Sen  framåt morgontimmarna så vaknade Melvin och låg på andra sidan om mig, Göran makade då åt sig lite mer så vi fick låna lite av hans sida av sängen också! Men han har fått ha sitt täcke alldeles för sig själv och inte jag... vi brukar ju ha vårat täcke ihop sytt annars så att det blir va  meter brett och det gillar jag mycket bättre, men har inte sytt ihop det efter sist jag tvättade det, kanske får bli dagens projekt!?

Strax efter 05.00 vaknade Hilma och så och ville ha mat och då fick jag klämma in henne också mellan oss allihopa + att Morris (hunden) låg i fotändan på sängen, tur att han är liten!
Det är ju mysig att ligga nära men jag vet inte om det är mysigt att ligga i hoppressad som en sill i en burk....

Göran har precis åkt iväg till skolan med Casper skidor som han glömde, jag glömde helt bort att det skulle vara skidor idag, är ju van att det är så kallt att det inte blir av att de åker!!

Meja ligger kvar i sängen med Hilma, ska gå och kika hur det går för dem, hon brukar mest ligga och kika på henne och stryka henne lite på huvudet när de myser! Även om de bråkar och är hårdhänta ibland syskon emellan så är de nog för det mesta väldigt kärleksfulla med varandra!

Kärlek det måste alla få varje dag, om inte man får kärlek så kan man heller inte ge kärlek! Kärlek och omtanke är livets nyckel!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mmmm... låter ju lite mysigt det där :o)



Älskar er allihopa :o))



Pappsen / Moffa

2010-02-26 @ 23:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus