Söndag och ingenting.....

Ja vi klev upp efter 09.00 och frukosten åt vi ungefär vid 09.30, en ganska lätt sådan eftersom det inte var så långt kvar tills lunchen...

Jonna åkte till Nikita, Meja och Melvin gnällde i kapp och Casper var rastlös.... Göran plockade fram godisskålen och det blev genast bättre!! i alla fall en stund, tills de skulle bråka om vem som skulle ha mest.

Jag och Göran kilade in i köket och spelade lite kort, sen kom Meja och var lite kladdig, strax efter kom en också en kladdig Melvin.. polly är inte till för att hållas i av varma små händer!

Sen blev det lunch, sova för Melvin, film för Meja, Casper gick ut och körde fyrhjuling, Hilma låg och sprattlade på golvet en stund medans vi gjorde ingenting..... fast det kan man ju aldrig så noga veta ;0)

Meja somnade en sväng i soffan, jag och göran her spelat med kort, Casper har suttit på FB och Melvin har sovit, han vaknade nyss och han och Meja smaskar på äppelklyftor!

Tony har kommit hit också, han ska sova här för han ska följa med oss på Djungelhuset  morgon, vi ska åka dit med Kyrkis!!

Göran är ute med Casper och Tony och fixar med banan runt huset där de kör fyrhjuling, klädde nyss på Meja för hon ville också ut och skotta!! Melvin vill säkert också gå ut men han är lite snorig så jag tror att vi struntar i det, han är så osmidig ute också så det blir mest bara att han står stilla...

Hilma sover i sin säng och har gjort det en bra stund nu så jag kanske ska ta med mig Melvin till köket och försöka tänka ut någon middag!

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja men en dag som alla andra då va :o)



Hoppas ni får en bra dag imorgon!



Älskar er alla

Pappsen/Moffa

2010-02-07 @ 18:30:59
Postat av: Farmor

låter som ni haft en både aktiv och mysig söndag ...själv har jag myst på jobbet...nu är jag ledig en heeeel vecka skall bli så skönt att ladda batterierna...kram på er dårå...<3

2010-02-07 @ 22:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus