Tisdag ser jag mig omkring, mog omkring, mig omkring.......

Ja idag var det tisdag,Göran gick upp med Casper och rastade vovven, jag fick sova till 8.00 sen var det upp och fixa frukost.

Jag följde Jonna till dagis vid 09.00 tiden och idag åkte hon skidor dit! Passade bra när det kommit 15 cm snö i natt, hon var glad att det inte var klabbsnö som sist när hon skulle åka..

Både Meja och Melvin har varit ganska gnälliga idag, men det måste ju finnas såna dagar också... och det kanske inte är så konstigt att det var en sån dag just idag med tanke på gårdagen!?

Det blev fiskbullar och potatis till lunch, sen var det dags för Melvin att sova ute i vagnen, dock sova han bara 1 timme och var skitarg när han vaknade, det brukar betyda att han egentligen inte hade sovit klart.

Medan han sov så hann vi göra veckans matlista, jag plockade lite i köket och sen vet jag inte alls vad jag gjorde med resten av tiden...

Vid 14.00 var det dags att hämta Jonna, Göran gick ut och skottade 13.30 och jag pratade med mamma i telefonen. När Göran skottat klart så tog vi bilen och åkte mot dagis, och sen till affären för att handla efter matlistan, Casper var hemma med de små! Det brukar gå jättebra och det går ju så mycket snabbare att handla om man slipper ha med sig alla!

Sen kom vi hem, Meja hade somnat i soffan, hon vaknade och hann inte på toaletten.... kiss i soffan igen.... men men det är sånt som händer, tur att det finns rengöringsmedel! Och en ny soffa blir det nog när barnen blivit större!

Jag duschade Meja och Göran packade upp maten, sen spelade vi lite kort innan jag började med middagen, det blev stuvade makaroner och köttbullar, ett helt kilo gick det åt! Fast M&M snodde ju flera köttbullar var innan jag ens hade stekt dem!!

Efter middagen så blev det barnprogram, alla utom jag satt i soffan för jag satt här och bloggade om gårdagen! Synd att det tar sån tid att lägga in bilder, annars skulle man nog göra det oftare!

Meja hade svårt att somna nu ikväll eftersom hon sov en stund på soffan på eftermiddagen, men tillslut så sov även hon, men hon somnade i soffan med oss....
Melvin och Hilma somnade lite fortare och när det var nattdags för Casper och Jonna så gick det också smidigt!

Jag och Göran mumsade på ostkaka med grädde och bär nyss, men det var inte alls så gott som jag hade föreställt mig så nu mår jag bara illa.... när jag tog första tuggan så kom jag ju på att jag inte gillar ostkaka så speciellt mycket... det är den när smaken av bittermandel..... bären var inte heller som jag föreställt mig, suraoch smaklösa...

Nä nu är klockan sådär mycket igen... jag ska gå och lägga mig för i morgon ska jag nog tvätta, baka, rensa och städa lite... om jag har lust och inget annat kommer i vägen...

I morgon blir det sprödbakad torsk till middag!!!

Puss å natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus