Äntligen kom det bajs!!!

Ja äntligen bajsade hon! vår lilla Hilma! Hon har inte bajsat på flera dagar och har haft lite småont i magen. Hon har haft väldigt svårt att komma till ro på kvällarna och har varit vaken halva nätterna...

Sist hon sov bra så hade jag masserat hennes mage innan jag tog på henne pyjamas så jag tänkte att det kanske var massagen som gjorde det hela! Så i morse masserade jag magen innan hon fick på sig kläderna, sen har hon bajsat två ggr idag!! Masserade även nu ikväll bara för säkerhets skull!

Hennes bajs är även väldigt klumpigt och segt, så jag kan tänka mig att det kan vara lite jobbigt att bli av med... ska prova dricka mera vatten och se om det hjälper henne. Min mjölk kanske blir koncentrerad av att jag dricker lite som i sin tur medför trög bajsning!

I alla fall så sover hon nu i sin säng och hon har än så länge inte visat någonting som tyder på magknip, hoppas hon får sova gott! Så kanske jag får sova ut och vara piggare i morgon också!

Men huvudsaken var ju att hon bajsade!!!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hoppas Hilma får sova hela natten så du oxå får vila ut och kanske sova flera timmar ...kram på er

2010-01-11 @ 22:41:58
Postat av: Pappsen

Ja du, får man inte bajsa så kan det bli jobbigt, jag minns att My hade en period då hon var trög och hade gaser, massera funkade bra och det gjorde det även på dig då magen tjorvade... men du var ju först så då visste man ju inte så mycket, men man lärde sig eftersom :o) Många knep finns det som tur är, gäller bara dom som passar och funkar :o)



Kram

Pappsi

2010-01-11 @ 22:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus