Feber!! och kallt igen!!!

I morse kännde jag mig inte alls så kry.. men jag klev upp ändå och tänkte att det kanske går över... jag upplevde att jag hade halsbränna under natten, men den var i alla fall borta...

Jag gick direkt in i köket och kokade mannagrynsgröt, plockade ur diskmaskinen och dukade, Melvin kom och gick under tiden, han strosar alltid omkring och filurar på morgnarna, han är sååå gooo!!

Mådde sämre under frukosten så efter att vi dukat av så gick jag och la mig en stund, Hilma vaknade och åt lite och sen kom Casper och hämtade henne, Göran bytte blöja och klädde på både henne och Melvin!! Tack så mycket älskling!

Kan inte påstå att jag fick någon super lugn vila för både Meja och Melvin kom och gick lite titt som tätt men jag lyckades slumra till några gånger i alla fall, och strax efter 11.00 klev jag upp igen.

Jonna skulle iväg till Elin på tjej party så jag hjälpte henne att ta på sig ytterkläderna, hon vill gärna ha hjälp ibland även fastän hon kan själv, det är bara för att jag brukar hjälpa Meja så hon är lite avis!! I alla fall så knatade hon iväg och jag la mig på soffan.

Har faktiskt tagit det lugnt och försökt vila hela dagen och strax innan middagen tog jag två alvedon för att bota febern som inte ville ge med sig... 38,8 hade jag och det är rätt mycket för att vara lilla jag.

Magen har känts lite kass också så jag har inte ätit alltför mycket, men det tar jag nog snabbt igen!!

Har nyss kikat på Paradise Hotell, Hilma har äntligen somnat ordentligt, hoppas jag i alla fall!

I morgon blir en ny dag och då ska jag nog ta och tvätta lite...

Och ja visst ja... det är svinkallt igen, sist jag kikade vid 21.00 tiden så var det nere på -29 grader... BRRRR!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Hej vännen,



Hoppas det ger med sig men även en för övrigt pigg fembarnsmamma måste tillåta sig att få vara sjuk ibland... Krya på dig



Pappsen

2010-01-31 @ 00:51:37
Postat av: Kimsan

Jo då pappa jag mår bättre idag, men det har varit en kall natt!!!! vädret har växlat fram och tillbaka 5 grader i taget upp och ner så det har slagit i ganska bra!

2010-01-31 @ 10:47:35
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Farmor

Hoppas du har kryat på dig..och att du inte har smittat småtrollen ...så de håller sig på benen...kramas

2010-01-31 @ 17:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus