Godis hela dagen!

Ja det är nästan vad det har varit! Efter lunchen gick alla utom jag och Hilma ut, vi hann inte förrän alla skulle in igen, fast riktigt så var det inte, jag fastnade här och var och vips hade tiden sprungit iväg!

Jonna och Meja var de första att komma in, de fick kika på film så passade jag och Göran på att göra en snabbvisit på Grindes (våran ICA handlare). Jag satte även fram det sista julgodiset, vill ju att det ska ta slut någon gång!

Vi handlade till brödet som vi skulle baka och ha till våran lilla utflykt i morgon, när vi kom hem så satt Meja och Jonna fortfarande snällt och kikade på filmen, de var snarare helt inne i den! Casper och Tony brottades i snödrivorna, men de kom snart på att de skulle åka skidor!

Till middag blev det julskinkan som förvandlades till skinksås och så spaghetti till det! Sen efter middagen blev det mer godis! Knäck, knäck, och knäck! Och så lite "skumgummitomtar" som Casper säger ;0).

När jag bakade brödet så pysslade Göran lite med barnen, de gjorde studsbollar! Men sen när de kom till fönsterfärgen så slutade det roliga, färgen hade torkat ihop och blev bara gummikorvar... kanske blir så när det legat ett år i en låda, men det var ju oöppnat så lite konstigt var det.

Jag och nu sover alla barnen och jag sitter här, ska snart gå in och sätta mig med älsklingen en stund innan det är dags för sängen... i morgon blir det ju Storsjöbadet för hela slanten!

Puss å kram ;0)

Kommentarer
Postat av: Farmor

Ha en riktigt bra dag i morgon...kramas

2010-01-03 @ 23:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus