Jonnas städning...

Ja städning är absolut inte Jonnas starka sida, hon avskyr att städa, nästan som att det sprider sig en sorts panik i kroppen på henne och jag tror det beror på att hon inte riktigt vet hur hon ska bära sig åt, det låser sig.

Nu har hon hållit på och ska städa sitt rum i 3 dagar och idag äntligen blev det gjort, men det var därför att jag sa att om hon inte kan gå upp och städa undan det sista själv så kommer jag att plocka bort alla hennes saker och då menade jag alla!!!

Många och även jag själv tycker att det på sätt och vis är fel att hota henne men någonting sånt, men i det här fallet så hjälpte det, hon fattade mitt allvar och ja jag hade verkligen plockat bort allting! Bara för att få henne att vakna!

Men nu är det gjort och inatt ska även Meja sov där uppe med henne, det är första gången så vi får väl se hur länge det tar innan de somnar, just nu var det någon som skrek... kan ju lika gärna sluta med att Meja får komma ner igen och sova i sin säng. Men tänkte att jag måste ju ge det en chans och lite prat gör ju kanske ingenting.... eller???

Puss å kram

Nu vill Hilma ha mat!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Hehe Minns du då vi körde "svartasäckentekniken" när ni var små... och städrutinen blev att fösa ihop allt i en hög på golvet och städa utifrån det... Jag vill minnas att det var tandagnisslan och diverse diskussioner innan det kom till skott men det funkade i alla fall... nu ska jag säga ärligt att detta nog i första hand gäller Tina & My... du var ju oftast petnoga med dina grejer och städade ofta på eget bevåg... :o) Men vi hade ju andra issues med dig då istället hehe saknar lite den tiden ska jag säga :o)



Kramar i massor :)

2010-01-25 @ 12:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus