Klet och kladd!

Idag kom vi upp ganska tidigt i alla fall, åt frukost vid 9.30 då vi varit vakna i en timme redan!

När Melvin sov efter en sen lunch kl. 14.00 så passade Jonna och meja på att leka lite tillsammans, först var de uppe på Jonnas rum och rotade igenom alla barbie grejer sen jag och mina syskon var små, de har stått i berg i många år och inte varit använt. När de lekt klart var hela golvet täckt med diverse, de blev inte så glada när jag sa att de måste städa upp senare..

När de kom ner ville de måla med vattenfärg och det hade jag lovat Jonna redan igår så det var ju bara att plocka fram, Casper ville också måla! De första 10 minutrarna var ganska fridfulla men sen var det klet och kladd överallt, Jonna var ju tvungen att visa Meja hur man kunde göra handavtryck och sen ville Meja bara måla med händerna och svart färg var tydligen bäst... suck... det blev duschen sen, för hon hade färg lite överallt, min lilla nakenfisa som helst bara springer naken!

Efter det kladdkalaset så var det lugnt med klet ett tag, ända tills efter middagen så jag dukade fram resterna av julgodiset! Knäck blir juinte alls kladdigt och inte rischoklad heller.... men är det lördag så är det och det finns ju faktiskt tvål och vatten!

Vi åt för övrigt kyckling med vitlöksris och lök & tomat sallad till middag, det var efterlängtat, Casper älskar salladen med lök, tomat, olja, oregano, aromat och en skvätt vinäger!! Men den måste såklart blandas med den övriga maten!

Hilma har varit vaken mer idag än hon var igår så jag hoppas att hon sover bra i natt!

Nä nu när alla barnen ligger i sina sängar så ska jag inte sitta här och döa utan i soffan med älsklingen, kanske finns någon bra film att kika på!?

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad kul att du skaffat en blogg! =) Kanske kan ses nåt nu när alla helger är över?? Kram

2010-01-03 @ 12:48:20
URL: http://eriica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus