Natt Cirkus!!

Badade ju Hilma igår strax efter 19.00, smörjde in henne med oja och fixade pyjamas sen vad det dags att natta Meja och Melvin. Medan de borstade tänderna och fick på sig pyjamas så hann Hilma somna i våran säng, jag la henne i sin säng där hon sov vidare så sött och jag kunde natta M&M som också somnade utan större problem!

Jonna och Casper splade Buzz quis med Göran när jag kom in till dem i vardagsrummet, Jonna ville att jag skulle spela med henne en stund. Vid 21.00 började en film som vi skulle kika på så jag fixade fram lite kakor som jag hade lovat, det var lugnt och skönt anda tills klockan var närmare 22.30, då vaknade Hilma.

Jag tog upp Hilma, hon behövde nog bara äta lite trodde jag men hon hade nog lite ont i magen efter allt mitt chokladätande... Jonna skulle hålla henne en stund och hade som vanligt jätte bråttom så hon välte ut ett helt stort glas vatten och då var mitt tålamod som bortblåst och kvällen kändes förstörd.... det var ju inte så jag ville att den bra kväll skulle sluta.

Casper och Jonna gick och la sig, jag låg med Hilma i våran säng och försökte få henne att somna. Jonna hade svårt att sova och sprang gråtande upp och ner i trappen, varpå Göran sa åt henne gång på gång att gå och lägga sig.

Tillslut somnade Hilma och jag kunde gå upp och trösta Jonna, satte igång en saga och sa god natt, när jag kom ner var Hilma vaken igen så jag tog med henne till soffan.

Strax efter 02.00 gick vi och la oss, Hilma sov fortfarande inte. När Göran kom in efter att han varit ute och kissat med vovven så vaknade Meja, Göran la tålmodigt tillbaka henne i sin säng, efter 5 ggr somnade hon, men Hilma var fortfarande vaken.

Hilma somnade på min mage och jag hade tydligen också slummrat till ända tills hon vaknade igen och då låg Jonna vid fotänden... suck...
Efter en liten stund somnade Hilma om och då vaknade Melvin och jag fick sitta och sjunga för honom i 20 min, när han somnat var klockan 03.05, jag bar upp Jonna och startade skivan med saga en gång till och sa att nu måste hon sova.

Det gick ingen lång stund innan Jonna kom ner igen och då var klockan 03.30 och jag vile verkligen sova så hon fick lägga sig hos mig. Vet inte vad det har varit med hene de tre sista nätterna, hon har sovit jätte oroligt, Tony har skrämt henne för björnar men det kan inte bara vara det för i natt så var det att hon saknade mig sa hon...

Hilma vaknade och gnussade igen och den här gången var hon hungrig, hon snuttade en stund och hann inte mer än att somna så tassade Meja upp, hon fick inte plats brevid mig så hon försökte få livi pappan men det gick inte, så jag flyttade försiktigt över Hilma till sin säng, Meja klämde ner sig brevid Jonna och efter en stund så sova alla!!
Ända tills klockan var närmare 07.30 då Melvin vaknade!

Ska egentligen absolut inte klaga för i vanliga fall så har alla barnen varit duktiga att sova på nätterna med vissa undantag bara och det kan man ju stå ut med. Men nätter som denna hoppar jag gärna över!

puss puss


Kommentarer
Postat av: Tina

Usch lät inge kul de där :) Men det är tur du har så snälla barn som sover bra annars! Puss Kram

2010-01-02 @ 18:55:01
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Tina

Nja inte speciellt mycket. Vi råkade sova till 10.30 så vi hann inte med allt vi skulle men vi var iväg på kupolen och kikade på idol Erik och Kalle iaf. Sen åkte vi en sväng till Falun och jag har hunnit plocka lite här hemma. Har ni gjort då? Puss Kram

2010-01-02 @ 19:00:00
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Tina

Vi var in på Siba och kikade på tv, vi ska försöka börja spara till en plattis :) Oja de gjorde dom verkligen :) Kände mig som en lite fjortis som stod där med tindrande ögon och pirr i magen ;) De sjöng så bra! :) Puss kram

2010-01-02 @ 20:28:42
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh huvva vilken natt det där lät som! Och jag som klagar att det tar en timme att natta Lukas :)

2010-01-02 @ 21:42:43
Postat av: Kimsan

Jo det var en natt som man verkligen längtade efter att få sova! Men sova hinner man tids nog! Det som är jobbigast är att man blir trött dagen efter och har mindre tålamod...

2010-01-02 @ 23:43:26
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Cirkus Meyer by night säger jag bara... men men som du säger så är dom ju i huvudsak snäll om nätterna så en katastrofnatt då och då kan ju gå, bara det inte blir varje natt då! :o)

2010-01-03 @ 21:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus