Punsch Russin!

Ja en hel bytta med punschglass har jag smällt i mig! I och för sig så innehöll den bara 0.5 liter, men som alla vet så är ju gräddlass rätt mäktig! Jag hade tänkt sluta äta efter halva, men så var jag lite osäker på hur mycket som var halva och tillslut var det bara 1/4 kvar, och då var det ju lika bra att äta upp det också.... onödigt att ställa tillbaka den i frysen när det bara var så lite kvar.

Men nu mår jag ganska illa.... usch och blä vad jag ångrar mig, och Göran ville inte ha heller för han gillar inte punsch....

Hilma vaknade nyss men verkar somna om igen! Hoppas hoppas!!!

Mitt lilla munsår som var megastort i morse när jag vaknade har åter igen börjat krympa lite... nästan mitt på överläppen, den var svullen som om jag stoppat in en kula med en diameter på 1 cm!!! Casper skrattade, Göran också för den delen, speciellt när han såg mig i profil! Tur att det går över! Jobbigast är att jag inte kan pussas på mina älskade barn och man.... får pussa igen alla missade pussar när läppen läkt ihop fint igen!

Puss ;0)

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Glass är gott och det är fan så svårt att sluta när det är som godast, det är det ju hela tiden så då tar det inte stopp förrän det är slut :o))

2010-01-08 @ 23:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus