Barnfria i Östersund!

Efter frukosten idag så ringde jag banken och kollade så att allt var ok, strulade lite men till sist fick vi rätsida på vad som gällde.

Vi bestämde oss för att i morgon blir bästa dagen för att åka och hämta panna, Susanne är helledig och kan passa barnen så det blir jätte bra.

Då var det bara banken som behövdes fixas och bästa dagen för det var ju såklart idag då och så ringde vi runt och kollade vart de hyrde ut skåpbilar till bästa pris, det blev Reveljens! De tar 1850kr för ett dygn medan Statoil tog drygt 3000kr!! Ett stort plus med Reveljens är också att vi bara behöver åka till Svenstavik för att återlämna den!

I alla fall så Kunde både Susanne och mamma vara barnvakt nu i eftermiddags, Susanne hade de tre minsta, Jonna och Casper fick hoppa av hos mamma och så kunde jag och Göran åka till stan helt själva! Det var ju inte igår direkt!!

Först fixade vi banken och naturligtvis skulle det krångla lite också men tillslut löste det sig och jag hann även till Swedbank och lösa in postväxeln innan Nordea stängde, de måste ju ringa dit för att kolla om postväxeln är äkta. Men tiden var knapp, mindre än 10 minuter innan stängning blev allt klart!

Sen åkte vi och kikade i lite olika affärer innan i åt middag på Daffy´s, det blev pizza.
klockan 19.00 var det bestämt att vi skulle hämta skåpbilen men de som hade den innan var försenade så klockan hann bli 19.30 innan vi kunde åka hemåt igen!

Efter att vi plockat upp barnen och fixat lite annat så sover de nu snällt i sina sängar, vi åker vid 07.00 tiden i morgon och tar med oss Jonna, så blir det lugnare för Susanne plus att hon får en heldag med bara mig och Göran!

Snart blir det läggdags och så får vi hålla tummarna för att allt går bra i morgon!!!

Hej hopp, gummi snopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus