Kvällsbad i Rätanssjön!

Efter alla klippningar så packade vi oss iväg och badade, idag blev det nedanför Campingen, där barnen fick vattenloppor sist.... men jag tror inte den risken var så stor ikväll eftersom vattnet rörde på sig ganska ordentligt.

Igår när vi var iväg så kände jag att jag också skulle ha velat bada men jag hade ju inga badkläder, sen å skulle jag nog inte vilja gå i för att det var för kallt...

Men nu ikväll så tog jag på mig underkläder som jag ev skulle bada i och en badrock! Först tyckte jag att det var för kallt, sen prövade jag igen, och sen åkte kläderna av och jag "sälade" mig ut i vattnet där mina barn var så snälla och skvätte ner mig och då hade jag ju inte så mycket annat att göra än att doppa mig!

Och det var hur skönt som helst! Tog med mig Meja och Melvin ut i omgångar också, men de var lite rädda så det blev bara en kortis. Däremot så var det jag som klev upp sist när alla andra satt uppe på land och frös. Tony åkte med oss dig och sen kom även Susanne och Patrik dit med hundarna.

Nu ligger alla de små barnen i sina sängar, Casper sover hos Tony och Jonna ska snart krypa ner.

I morgon ska vi vaccinera Morris, ska bli intressant och se vad veterinären har att säga om honom!

Puss och tack för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus