Tuggummi i hjärnan...

I morse sov vi ganska länge och efter frukosten så blev allt kaos, inte här hemma utan i min hjärna! Allt kändes jobbigt och trögt och tillslut tog jag en trött Hilma och gick upp och la henne i sin säng för att sova. Själv gick jag och la mig i våran säng och drog täcket över huvudet en stund. Det kändes som jag hade tuggummi i hjärnan samtidigt som det kändes som att kroppen skakade och jag kände pulsen i hela kroppen, jag försökte slappna av men det gick inte... Göran kom upp efter drygt 30 min och vi låg och pratade lite och då hade det hunnit bli lite bättre men det var ingen rolig känsla alls..

M&M som hade kikat på Shrek ville se mera film och äta popcorn och eftersom vädret inte alls var tilltalande idag och alla verkade trötta och hängiga så tyckte jag det var en jätte bra ide!

Själv satte jag mig med telefonen och ringde till flera företag där man någon gång under årens lopp skaffat sig krediter som man inte längre använder. Jag frågade efter kreditbeloppet och bad dem plocka bort dem och det kändes ganska lättande, det är ju helt onödigt att de bara ligger där, för de är ju i vägen om man behöver söka lån och liknande. Sammanlagt sade vi upp krediter för runt 85000kr!!!! Visste inte ens att det var så mycket innan jag började ringa!

Vid 16.00 tiden klädde vi på oss och satte oss i bilen för en tur till Svensta, Casper ville köra lite kart och även knäppa lite bilder för att ev lägga ut dem på blocket, han har tröttnat en aning och ibland kan det ju vara så! Nu kanske han vill ha en båt i stället men det kan ju snabbt ändras det också! Vi får se vad det blir, en sak i taget!

Casper har nyss lagt sig och Meja är fortfarande vaken, hon somnade i bilen på vägen till Svensta men hon har inte fått sitta uppe med oss utan har fått ligga i sängen och försökt sova, hon har kommit upp några gånger och kissat men åkt direkt tillbaka till sängen! kanske hon kan somna nu när Casper också ligger där inne!?
Hilma var också lite svårsövd, låg och var ledsen en stund innan hon också somnade.

Nä nu räcker det för idag och så får vi se vad morgondagen har att bjuda på!
Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: susanne

Låter inte så kul med såna känningar som du beskriver. Har du kollat blodtrycket och blodsockret? Kanske du behöver ta det lugnare. Kroppen kanske inte har hunnit återhämta sig riktigt sedan senaste graviditeten. Sköt om dig. Kram

2010-07-29 @ 23:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus