Ultraljud nr. 1...

Ja idag har vi varit på ultraljud! Det ven en liten rackare som sprattlade omkring där inne och av vad barnmorskan kunde se så såg allt bra ut! Men enligt måtten så är jag endast i vecka 16 och inte 18 som det är beräknat efter mensen så vi ska dit igen om tre veckor för en lite närmare titt, den var lite för liten nu för att kunna se alla detaljer ordentligt. I alla fall så enligt det här så verkar det bli en Januari bebis och det är ju kanske bättre än december om man tänker efter! Men ändå så kan jag inte sluta undra över om bebisen kanske bara är liten till växten och att veckorna stämmer i alla fall? Annars så verkar det som att ägglossningen hade fnatt för då stämmer det ju inte alls!? Men det visar sig nog i slutändan och bara bebisen är frisk och mår bra så är jag nöjd!

Klockan 14.00 hade vi tid hos banken och det kändes jätte bra, nu är det bara att vänta och ser hur det hela fortlöper!

Sen blev det Coop för att inhandla välling, blöjor och några burkar barnmat, det är bra att ha ibland då vi kanske äter något som inte är så passande för Hilmisen. Vi åkte även på Barnens Hus och lämnade tillbaka Mejas 2:a prinsessklänning som även den gick sönder efter bara några timmar, det är väl meningen att de ska kunna leka med den på och inte bara sitta stilla på en stol!?
Vi åkte vidare i sommarvärmen och stannade till på Sibylla i Brunflo för att äta lite, kan så här i efterhand förstå varför jag var så hungrig och kände mig ganska svimfärdig emellanåt för klockan var 17.30 när vi åkte därifrån, timmarna hade tydligen sprungit iväg en del!

Det hade gått bra för mamma och barnen i alla fall, Hilma, M&M var ju där hos henne och hon var nog lite nervös för hur det skulle gå men det hade som sagt gått bra!
Alla tre lyckades hålla sig vakna hela vägen hem där vi stannade till en snabbis, packade ur bilen och Göran satte tillbaka baslådan innan vi åkte ner till sjön så att M&M fick bada! jag blev också sugen men hade varken badkläder eller handduk med så det får bli en annan gång!

Casper sover hos Tony i natt så efter vi nattat de tre små vid 21.00 tiden så har vi bara suttit i soffan och slappat, jag har ätit lite melon men orkade inte allt så hälften får vila i kylen tills i morgon!

Vaknade i morse och hade lite ont i höfterna, den milda smärtan har hållit i sig hela dagen och det är obekvämt att sitta i soffan, hoppas att det bara är tillfälligt för att jag ev. sovit konstigt i natt för om jag får problem med värk där redan nu så kan det bli liiite jobbigt! Kanske man får bli sjukskriven!? fast det lär väl vara svårt att bli det då man redan är mammaledig??? är ju tänkt att jag ska börja jobba 1 Oktober för då tar mina dagar slut så vi kan ju hoppas på sjukskrivning eller havandeskapspenning som täcker för att arbeta som frisör när man är höggravid är inte bra alls för kroppen, det blir felbelastning i så gott som allt man gör eftersom magen är både tung och i vägen! Ja, ja det löser sig nog på något vis!

Nu blir det en stund till i soffan innan sängen.... hörs i morgon igen!
Puss puss

Kommentarer
Postat av: farmor

Jag tror säkert du har bra koll på bäbben...jag hade det iaf med din far men dom på Danderyd ville att jag ahde fel och jag fick ju gå 5 veckor över tiden med honom...men så var det för 47 år sedan...Docenten hada alltid rätt men inte den gången..han fick be om ursäkt..:-)))



Och din farbror räknades som ett litet barn 14 dagar före födseln..och du vet hur stor han var ...så lita du på dina egna känslor för när var och hur...ser ut som ni haft en bra dag iaf...kram <3

2010-07-29 @ 22:19:28
URL: http://tantans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus