Vaccinerat Morris... och lite annat!

Igår ringde jag veterinären och vi fick tid för hans 1 års vaccination idag kl. 10.45...
Vi var där ganska precis på klockslaget eftersom vi kom iväg lite för sent hemifrån men som tur var så var veterinären också lite försenad.
Besöket gick snabbt och lätt, kostade 400 kr och hon hade ingenting att anmärka på.

Vi åkte vidare till Svenstavik för att visa upp Mejas prickar som fortfarande är kvar på benen, även om de är mycket bättre så syns de fortfarande, men allt såg bra ut och de verkar försvinna.

Sen åt vi en kaotisk lunch på Draupner, inte nog med att Jonna ballade ur så hamnade vi vid ett bord som ranglade så mycket att drickan skvalpade ur glasen när vi delade pizzan till barnen med kniv och gaffel!!!
Vi kunde inte heller byta bord eftersom det inte fanns ett till stort bord med 6 platser ledigt, så hela måltiden fick vi sitta och hålla i bordet samtidigt som vi skulle hjälpa barnen med diverse och sen försöka få i oss själva lite av maten. Efter vi avslutat måltiden gick jag och klagade och de sa bara ursäkta, det måste vi fixa men de är på semester!!! Skruva åt skruvar kan väl vem som helst göra, eller!? Jag hade hoppats på en kompensation då jag påpekade att det förstörde hela måltiden men icke... Betalar mycket pengar för lite mat och sen får man sitta och hålla i bordet för att det inte ska bli dricka överallt, ja jag kan ju säga att den delen av dagen hade jag kunnat skippa!

Sen bar det av till mamma, Susanne skulle hämta upp Casper för att de skulle in till stan och shoppa och vi skulle vänta på att Helena och Monica anlände från stan så att jag kunde klippa Monica. Göran släppte av mig och trollen hos mamma medan han och Casper for upp till motorstadion för att fördriva tiden och vänta på att Susanne hämtade upp Casper och lämna av Tony.

Efter klippning av Monika så hämtade Göran upp oss och vi begav oss hem. Klockan hade hunnit bli 18.00 så vi fikade lite i stället för att äta middag, Jonna följde med Patrik och Tony hem och Casper var ju fortfarande med farmor.
Casper kom hem för en stund sedan, visade upp vad han köpt och sen följde han med farmor hem, så han och Jonna lär väl komma inramlande senare.
De små barnen ligger i sina sänger, meja har lite svårt att somna så jag ska gå och lägga mig med henne en stund, kan ju hända att hon sovit i bilen idag!?

Puss å hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus