Fotbollsmatch i stan....

Idag var det fotbollsmatch mot Ope IF som stod på schemat. Matchen började 13.30 men alla skulle vara där en timma tidigare och vi skulle hålla till vid ÖP Hallen i Östersund.

När vi åkte hemifrån strax före 11.30 så var det inte direkt vackert väder men det var bara lite mulet, ju närmare stan vi kom desto regnigare och blåsigare blev det! Väl där så satte vi M&M i vagnen och Hilma fick åka bärsjal var ombäddad med extra fleecefilt!

Måste säga att även om vårt lag förlorade med 0-14 så spelade de riktigt bra idag! Casper stod i mål första halvleken och han var riktigt duktig, det pirrade så härligt i kroppen varje gång han räddade bollen, man känner sig faktiskt ganska så stolt!

Det var faktiskt jag som körde bilen idag och det händer alltför sällan men Göran tog en öl igår eftermiddag och tyckte det var onödigt att chansa! Det var ganska ovant men gick bra, jag kör ju aldrig då vi ska någon stans... måste nog bli ändring på det!

Det blev hembakad Pizza till middag, gjorde degen innan vi åkte i förmiddags och ställde i kylen. Innan det bakade jag en sockerkaka som vi hade med oss till fika, Hilma vaknade vid 07.00 så jag tänkte att det var väl lika bra att kliva upp och en stund senare så stod sockerkakan i ugnen och sen var det dags för frukost!

En helt okej dag även fastän vädret var ur tråkigt, kall som bara den blev man av att stå där i regnet, men hade i alla fall paraply! Det är väl Svensk sommar det kallas!?

Jag får hoppas på att Pappa och Milla tar med sig solen och värmen när de kommer efter nästa helg, han har ju bara en vecka kvar att jobba och sen är det 6 veckors semester!!! De ska stanna här hos oss 2 veckor!!!

Nä nu är det välling dags för de minsta, de är både trötta och gnälliga!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus