Go kart!

Nu är det flera dagar sen jag skrev igen, jag är hopplös för jag tänker att jag behöver lång tid på mig att skriva men så är det ju inte alls för man behöver ju inte skriva så attans mycket!!!

I Lördags var vi till Svensta hela familjen och tittade på när Casper körde go kart! Motorstadion i Svenstavik har fått dit en släpvagn med kadetti kartar som de lånar ut/turnera med på sommaren så att barn mellan 7-10 år ska få prova på och Casper bara ÄLSKAR det!! Han var dit i onsdags också och innan det har han bara kört en gång innan och det var i en hyrkart som han egentligen var lite för kort för att köra men är man envis så går allt!! Hans bästa tid den gången var bara 3 sekunder efter bästa tiden!!

Innan vi åkte hem sen så kikade i på en kart som såldes av en i Svenstavik, Casper sålde ju sin cross i fredags för att kunna köpa en kart, pengarna han fick där räckte inte riktigt för att köpa karten men vi slog till i alla fall! Göran har sålt sin radiobil så de extra pengarna fanns!

Igår (söndag) lånade vi en släpvagn och åkte till banan i Svensta för en första provtur och det gick riktigt bra, 90 km/h gör den han köpte, det är en mini och ska strypas och bytas ljuddämpare på den så att det blir en micro, då får han köra den mellan 9-12 år. Jonna var inte med oss utan hon följde med farfar till stan för att kika på när Evelina spelade fotbollsmatch, det var Isak som hade frågat om Jonna skulle följa med den här gången också!!! Kul när de hittar nya kompisar! Isak är barn till Evelinas kille och är lika gammal som Jonna.

Idag hände jag tvätt redan kl 08.00 i morse och sen blev det en promenad med Morris innan frukost och efter frukosten skickade jag ut samtliga så att jag kunde städa ordentligt!!! Var klar någon gång efter 13.00 och då var det dags för lunch. Sen har jag tvättat lite, vikt lite tvätt, plockat i köket, handlat har vi också gjort. Sen blev det laga mat och äta innan Casper skulle på fotbollsträning!

Nu ska jag överlåta datorn till Jonna som jag lovade, får se om jag skriver mer sen, ska lägga in lite bilder på Casper när han kör go kart!


Här är bilder på när han står och väntar på att få köra iväg i lördags, alltså inte hans egen kart, men detta var favoriten av de som de fick provköra!!




Puss puss


Kommentarer
Postat av: farmor

Vad kul att Casper fått sin egen gokart..kan säkert bli en motorkille av honom..och kanske en fotbollstjej av Jonna eftersom hon verkar gilla det..bra med intressen..din far han lyfte skrot han...och mekade med elledningar...farliga intressen det..hoppas reseten av veckan blir riktigt bra ...kram <3

2010-06-08 @ 10:57:26
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Pappsen / Moffa

Cool kille Casper, han vet vad han vill och är ju lite tävlingsmänniska kanske man kan säga, ska bli roligt att se honom köra då vi kommer upp... och det är SNART :o)



Saknar er alla och lite till :o)



Kram å puss

Moffa/Pappsen

2010-06-08 @ 11:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus