Hilma ålar och kan sätta sig upp själv!

Ja hon har nu kunnat åla sig fram i några veckor och tar sig numera dit hon vill, ner för lilla trappan har hon också varit och det tyckte hon inte var så jätte roligt...

Igår satte hon sig upp själv för första gången, i alla fall som jag såg! Idag har hon också gjort det flera gånger!

I spjälsängen an hon både sätta sig och ställa sig upp så det roar hon sig med innan hon ska sova på kvällarna! Botten på spjälsängen är på mittersta läget men jag lär nog snart få sänka till lägsta, men än så länge är det ingen fara.

Hon äter som en häst också och när hon väl blir hungrig så kan hon inte vänta, då ska hon ha mat på en gång! Hon äter en hel portion havregrynsgröt till frukost 200g mat till både lunch och middag, vilket motsvarar en normalstor barnmatsburk. Lagade fiskgryta och pasta med pastasås till henne härom dagen, ska göra någon fler gryta också, lättsamt att ha i frysen! Köper även någon färdig burk då och då för ombytets skull, Meja vägrade ju köpt mat och det var lite krångligt ibland om man glömt ta med sig!

Ho sover fortfarande två ggr om dagen men tror att det snart blir dags för bara en gång, men ingen brådska ännu, det låter vi tiden utvisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus