En ganska lugn onsdag!

Natten har inte varit toppen eftersom både Meja och Melvin sovit väldigt oroligt, båda hamnade tillslut i våran säng och det har varit en smula trångt! Det märks på båda två att de sovit dåligt för de är rätt gnälliga och griniga!

Vi åt frukost strax efter 08.00 och sen gick jag iväg med Jonna till dagis vid 09.00 tiden. När jag kom tillbaka så satt Meja och Melvin framför tv:n och kikade på Shrek och det kunde ju vara bra eftersom du var lite trötta båda två!
Jag satte mig i soffan och gav Hilma lite tutte innan hon somnade, jag la henne i sin säng och gjorde ett ryck på crosstrainern! Men det var jobbigt och jag bangade de sista 6 minuterna, får ta igen det en annan dag! Känns som att jag har på gränsen till liter feber, känner mig inte helt hundra...Sen tog jag en snabbdusch innan jag hängde tvätt, Göran gjorde lunch under tiden!

Efter lunchen så följde Göran och Meja med Susanne till Svenstavik en sväng och jag blev kvar här hemma. Bytte blöja, klädde på och la ut Melvin i vagnen och han somnade innan han ens var ute! Hilma fick nyss lite mat igen och jag tänkte bara sitta här och slöa en stund när hon ändå är nöjd för sen ska vi hämta Jonna på dagis och vid 17.00 tiden är det möte på skolan.

Hilma har fått börja med lite gröt på morgonen nu, mest bara för att smaka, mixar havregryn till mjöl och kokar i mikron! Lika enkelt som den köpta gröten fast det här blir ju betydligt billigare! 1 msk havremjöl och 5 msk vatten i en tallrik och sen in i mikron 1-1,5 minuter!

Kokade potatis och majs pure igår och frös in i iskuber, lätt att ta fram smakportioner! men hon har inte fått börja med det än, inte så akut tycker jag men det är bra att det finns!

Just nu ligger hon och rullar runt bland allt duplo lego som Meja och Melvin spridit ut, jag tänkte att jag snart skulle plocka ihop det, blev inte så att de plockade ihop det själva den här gången..

Nä plocka lego, byta blöja, dricka vatten, klä på och gå ut och få i sig lite friskluft kanske!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus