Förra helgen..

Jag har varit jätte dålig på att skriva sista tiden men dels så har Melvin varit sjuk så det har inte funnits så mycket tid till att skriva och på kvällarna har jag varit jätte trött!

I alla fall så var Jonna hos mamma förra helgen, vi lämnade henne på fredag eftermiddag men tiden gick fort, barnen blev trötta och somnade en efter en och det slutade med att vi övernattade!!! Göran sov hos Robban där han för övrigt tillbringade sin tid när vi var hos mamma!

Vi åkte hem efter frukost på lördagen, Robban följde med eftersom vi ändå skulle tillbaka på söndagen och hämta hem Jonna igen. Vi åt hemgjord pizza och myste framför tv:n

Resten av veckan så har Melvin haft över 39 graders feber från och till och han är fortfarande inte feberfri. Han har både ätit och druckit dåligt, snorig och hostig är han också och som vanligt så har svinkopporna kikat fram, en på näsan och en på överläppen, det slår nästan aldrig fel att han får det i och med förkylningen...

Vi var inte på kyrkis på torsdagen eftersom barnen var tussiga, då hade även Hilma hunnit bli lite hostig och snorig.. i stället så tillbringade vi dagen hos Svärmor och hade stort bullbak! Göran var med Casper och Tony och åkte skidor på friluftsdagen med skolan.

Nätterna har varit lite si och så mest har det varit Melvin som varit kinkig och haft väldig hosta! Fast det har ändå varit lite mysigt att ha honom tätt intill, för övrigt så har Göran spenderat ovanligt många nätter på soffan, han har lätt för att somna där när han BARA ska kika klart på någonting på tv:n!!

Ja det var i alla fall en kort uppdatering, ska försöka uppdatera oftare hädanefter!

Puss å kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus