Första lördagen i mars 2010....

Göran somnade på soffan och blev kvar där hela natten, även fastän jag sa till honom flera gånger innan jag och Meja gick och la oss strax efter 00.00 tiden...
I alla fall så var jag inte ensam i sängen när jag vaknade utan de tre minsta gjorde mig sällskap! Melvin klev upp och gick in till pappan vid 07.00 tiden och jag klev inte upp förrän närmare 09.00 tror jag det var... klev upp när jag hörde att det började bli kaos och dåliga humör här ute!

Vi hoppade i alla fall frukosten och åt frunch vid 11.00 tiden och sen tog vi det ytterligare lite lugnt innan vi gick ut i det vackra vädret, då var det bara -10 grader cirka men i morse var det -29!!! Snacka om att det är vårväder med kalla nätter och varma soliga dagar!!!

Vi var i alla fall ute i minst 3 timmar och gjorde lite av  varje, barnen åkte skidor, vi jagade hund, Melvin sov, Hilma sov, Jonna och Meja gick på promenad, Casper var rastlös och på dåligt humör, uppkäftig och otrevlig, Göran monterade in baslådan i Forden och jag, ja jag gick runt och kikade lite var stans påtade lite här och där, sprang in några vändor fram och tillbaka, det var även jag som jagade hunden, men över lag så var det väldigt lugnt!

När vi kom in så gjorde Göran mat, köttfärsbiffar med bacon, potatis och sås, såsen gjorde jag! Det blev i alla fall väldigt gott och alla blev mätta och belåtna!

19.15 var det dags att natta de minsta och det var rätt skönt för ljudnivån hade varit rätt hög då ända sen vi kom in, och jag kände mig en aning trött i bollen, Casper och Jonna var det också ganska svårt att få tysta och lugn men nu sover de som stockar här i soffan! Har inte gått upp med dem än men jag ska göra det strax för man sover ju bäst i sin säng!

Meja fick alvedon innan hon somnade, hon hade lite högre temp än vanligt och så gnällde hon på att hon hade ont i benen och med tanke på att hon varit orolig de senaste nätterna så kanske hon har växtvärk eller nåt...

Hoppas i alla fall att de sover hela natten igenom i sina sängar så ska jag försöka sova ordentligt jag också så att jag kan vara pigg resten av helgen och hela nästa vecka, för nästa vecka är det LOV!!! Det innebär att alla barnen är hemma och de brukar kunna bli smått rastlösa!!!

Nu är det dags att göra kväll!! Puss puss

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej igen!!

Nu har jag trollat fram min profil, som jag hade gjort "osynlig"!! Inte mycket skrivet om oss där, men lite. Gå in och kika om du vill!!

Natti natti!!



Kramen

2010-03-07 @ 00:31:35
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Pappsen

Full ruller och inga bromsar, i alla fall i rätan, vi har varit och beställt bil till imorgon, en som jag hoppas ska bli en bra en för oss, en Chrysler Voyager -97:a som "bara" gått 17000 mil, bra skick och lite lyx... inga missljud och skit så jag hoppas det blir en som håller ett tag om man finkör med den :o)) nått som håller för en jämtlandstrip får man hoppas :o)



Hoppas resten av helgen blev bra för er och att sportlovet inte blir alldeles för tärande :o))



Älskar er, Kram



Pappsen

2010-03-07 @ 21:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus