Måndag igen...

Veckorna springer iväg, idag var det måndag igen och skola för Casper. Jag klev upp strax innan 07.00 med honom och då låg både Meja och Melvin i våran säng, Meja kom bara en stund innan jag klev upp.

Meja ville se Shrek sa hon när jag skulle kliva ur sängen så jag gick först på toa och sen tände jag upp i kaminen och medan jag väntade på att det skulle ta sig så satte jag i Shrek i dvd:n, bäddade ner Meja och Melvin under varsin filt i soffan!

Jonna kom ner en stund senare och alla var faktiskt uppe före 08.00!! Jonna ringde till Nikita strax efter 08.00 och frågade ifall de skulle leka idag, vid 09.00 tiden efter frukosten så skjutsade jag dit henne och där var hon ända tills 18.45 då Göran hämtade henne! de var hem hit en snabbis och hämtade hennes discolampa, Nikita hade skjutsat henne på sin spark!

Så dagen har varit rätt lugn, jag och Göran har suttit en bra stund vid datorn och kikat efter bilar och så har jag ringt runt och kikat lite om det är någon firma som kan tänkas vilja köpa våran bil....

Egentligen vill vi inte sälja Mercan men om vi säljer den och köper en billigare stor bil så har vi råd att köpa en vettig värmekälla till huset också, men vi kommer inte att släppa iväg den till första bästa utan det ska vara rätt pris också annars kan vi lika gärna ha kvar den. Ska  städa ur den lite och knäppa lite bilder så tänkte jag lägga ut en annons på blocket för att se om det finns något intresse av den...

Har kikat på "familjen annorlunda" och "spårlöst" nu ikväll, poppade lite popcorn fast egentligen så var och är jag fortfarande sugen på typ choklad!!!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå och lägga mig!? Lär väl sitta här en stund till först, Göran andas tungt i soffan, tror att han har somnat!! Det gör han alltid när jag sätter mig här på kvällen!!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus