Meja som kanin!

Lämnade Jonna på dagis strax efter 09.00 sen väntade vi på Sara och Elli och gjorde sällskap med dem till kyrkis. Det blev ett ganska lugnt kyrkis idag, Meja var inte på sitt gladaste humör men är man lite snorig och tussig så är man. Det var lite tomt eftersom inte Melvin var med, han åket lastbil med Farmor och Patrik idag.

Veronica hade med sig ansiktsfärg och gjorde ansiktsmålning på Ottilia och Meja! Ottilia valde en blomranka på kinden och Meja fick en kaninmålning, hon ville jätte gärna bli målad och satt tålmodigt och väntade tills det var klart och hon blev jätte fin! MEN hon kände inte igen sig när hon kikade i spegeln utan blev förskräckt och ville genast tvätta bort! Jg hann dock få några bilder på henne först!


Hon ser ju inte alltför glad ut.... stackars lilla pluppan...

Efter kyrkis så hälsade jag och meja på på dagis innan det var dags att hämta hem Jonna, hade ändå ingenting speciellt att göra och Göran hade farit till Svenstavik för att hjälpa Tobbe eller om han skulle hälsa på Robban bara!? Han är inte hemma än så jag vet inte...

När vi kom hem så var vi bara hemma en stund för sen gick jag och Jonna en promenad tillbaka till församlingshemmet där jag hade glömt kakformen och resten av kakan. det var låst men såg att Erika S bil stod utanför och förstod att hon var i kyrkan och övade på orgeln och mycket riktigt där va hon! Vi blev kvar ett bra tag och Jonna spelade lite orgel, men tillslut ringde Casper och frågade vart vi var. Hilma hade vid det här laget vaknat ute i vagnen också, Casper tog upp henne och vi började gå hemåt.

Med tanke på att klockan var 16.30 när vi väl var hemma så lagade jag snabb middag, korv och mos! Nu väntar jag bara på att Göran ska komma hem och att det ska bli dags för nattning av barnen, Casper ska snart ha datan också så jag får väl ta och fundera ut någonting som jag ska hitta på!

Melvin har heller inte kommit hem ännu, hoppas bara att han varit vaken på eftermiddagen och inte sovit mer än de två timmar på förmiddagen, annars så blir inte kvällen så speciellt rolig...

Nu ska jag gå och ta ett allvarligt snack med Casper och tony som tjaffsar i köket.....

Puss å hej....

Kommentarer
Postat av: Farmor

Verkar som ni haft en härlig dag...och Melvin har kanske fått sitt lystmäte på att åka lastbil...Meja är ju för söt även om hon ser lite trulig ut...

Hoppas ni sover sött nu hela familjen...kramas <3

2010-03-19 @ 01:20:10
Postat av: Pappsen

Så söt Moffas Meja... rolig denna dära, skrämma livet ur sig själv nästan L



Annars låter det som en vanlig dag hos familjen Meyer... saknar er i alla fall massor :)



Snart är det påsk.... SNART är det påsk, och sen du, ja då är det snart dags för Mini att komma ut i världen :)



Älskar er alla



Kram Kram

2010-03-19 @ 06:59:27
Postat av: Milla

Vilken söt liten kanin... Lilla charm tjejen. Kram

2010-03-19 @ 11:37:34
Postat av: Tina

Men åhh sötpuppan där! Gu så fin liten kanin-Meja :) Saknar er alla massa massa! Pussar och kramar till er alla <3

2010-03-19 @ 20:27:51
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej gumman! Gusten, eller Ozzy som han heter nu för tiden, är en blandning mellan Jack russel och Beagle. Kommer att bli lika stor som en Jack russel. Tar med honom till Rätan när jag ska hälsa på Sara =) Pöss!

2010-03-25 @ 15:29:50
URL: http://lollinona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus