Söndag, söndag, söndag.....

Ja igår var det söndag och jag gillar inte söndagar för det blir sällan bra dagar och denna söndag var inget undantag...

Jag var på dåligt humör och rastlös, ingenting hände och ingen gjorde någonting alla var slappa och då blir jag rastlös, speciellt när jag ser att det finns massor av saker som egentligen behövs göras....

Jag kikade igenom bilder på datorn för att sysselsätta mig och det började ju bra ända tills jag insåg att det fattas typ 300 bilder, en hel tömning av kameran och det är mellan mars - juli 2008, alla bilder på magen då jag väntade Melvin och en hel del bilder på Meja och de andra.... vet att jag tog lite bilder en period men det känns lika jävligt ändå att de är borta.... mitt ända hopp är pappa för innan jag mixtrade med bilderna och framkallade vissa så förde jag över alla till pappas usb minne för han ville ha lite bilder och jag hoppas att han har ALLA bilderna, han ska i alla fall ta med sig rubbet i påsk när han kommer hit!

Men i alla fall så i samband med att jag inte hittade bilderna och blev lite smått stressad och irriterad så brakade det lilla kaoset löst, barnen blev rastlösare än rastlösast och Jonna hade stökat till på sitt rum ännu mer + alla det stank kattpiss därifrån, Casper tog med sig Meja och Melvin upp men GLÖMDE att hålla koll så de satt i trappen och hällde ut all mat och allt vatten från kattens matskålar!!! Jag tappade tålamodet helt och gick fram som en ångvält och skrek och domderade, stängde in Jonna på rummet och talade om för henne att hon inte kommer ner mer idag förrän hon städat! Jag plockade ur diskmaskinen, något glas gick sönder, jag sparkade i några lådor och sen lugnade det sig!

Angående Jonna så är det såhär att Jonna har väldigt svårt att hålla ordning i sitt rum och jag har talat om för henne att det är viktigt att hon håller sakerna från golvet utifall Doris (katten) skulle kissa inne, och det har varit lugnt ett tag och hon har haft det ganska så städat på rummet men nu blev det ju som jag fasat över.... bad henne att känna och lukta på allt som hon plockade upp från golvet...
Tillslut kom hon ner och sa att hon var klar och hon hade faktiskt städat och till och med dammsugit men det var ju det här med kisset, hon hade hittat en väska som var pissig men jag sa att det måste ju vara någon mer stans... kikade i garderoben där hon har alla dockkläder och där stank det! Gick igenom alla kläderna och där fanns ett par byxor till dockan som var genomblöta av kiss och dem hade hon naturligtvis lagt bland de andra kläderna så det var bara att ta ner och tvätta alltihop! Jag passade på att skura golvet också!
Men i det stora hela så kanske det hjälpte att hon verkligen inte fick komma ner förrän hon städat ordentligt! det blev ju faktiskt så att hon var uppe på sitt rum halva dagen, hon kom ner när vi höll på att göra middag!

Resten av dagen/kvällen flöt på bra och kändes faktiskt riktigt bra! De minsta kom i säng strax efter 20.00, Hilma fick 200 ml  välling och sen sov hon som en stock! Hon var den som vaknade först i morse och då var klockan 06.15 ungefär, Meja och Melvin vaknade strax innan 07.00 och då klev jag upp, Casper kom ner vid 06.30 ungefär..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus