Årets första sommar dag!!!

Jag klev upp vid 07.00 i morse, alla andra sov när jag smög mig upp. Casper kom tassande ner några minuter senare, jag plockade fram kläder åt honom, talade om vad han kunde äta till frukost och sen klev jag barfota i mina foppa och tog ett varv med Morris runt kvarteret. Det var så härligt ute, solen sken och luften var frisk, kändes kanon bra helt enkelt!

Vid 07.50 ringde Casper från skolan, han hade råkat bli blöt om skorna och undrade ifall någon av oss kunde komma med ett par torra. Jag undrade om han inte kunde torka dem i torkskåpet men fick till svar att det fick han inte för personalen.... Han berättade att han hade blivit blöt då han åkte genom en vattenpöl med sparkcykeln, hans bedömning var att det var en vanlig liten vattenpöl men det var det inte... det var en jätte djup vattenpöl!! Det hade i alla fall blivit tjafs med en personal på skolan som vägrade lyssna på honom när han talade om att det inte alls var meningen att bli blöt, att han inte alls trodde att vattenpölen var djup... nä för personalen i fråga hade minsann sett alltihopa och allt var med flit! Jag bad också att få prata med personalen då jag försökte förklara att Casper inte blöter ner sig med flit för han gillar inte alls att bli varken blöt eller kladdig även om det finns andra barn som älskar det, men det var ingen som lyssnade på mig heller..... Jag gav upp, han skulle i alla fall få torka skorna i torkskåpet även om de egentligen inte får använda dem för att det blir så dyrt!!! Pratade med Casper sen igen och sa att han skulle glömma det som hänt och försöka ha en fortsatt bra dag på skolan i bästa mån! Jag pratade med rektorn senare under dagen i stället och hon lyssnade mycket bättre och skulle ta upp händelsen!

Jaha vad gjorde vi sen?? Jo vi åt frukost, borstade tänder och kläde på barnen, klädde på oss själva och fördrev tiden lite tills det var dags för lunch. Det blev pommes och grillkorv och det var såååå gott! bakade en sockerkaka också när ugnen ändå var igång!

Efter lunchen gick vi ut och det var hur härligt som helst, 20 grader varmt och soligt, ja några moln kom förbi lite då och då men det var härligt att man slapp frysa!
Jag, Meja, Morris och Hilma knatade på Grindes och lämnade tillbaka en filmjölk som jag köpte igår, när jag kom hem såg jag att datumet gick ut den 12 Maj....
Sen efter det så har vi varit ute hela dagen, ända tills strax efter 19.00 då vi började packa oss in. Då blev det dusch för alla trötta barn, alla 5!! Sen blev det välling och sängen för de minsta, Jonna och Casper fick sitta uppe tills 21.00. Hilma ville inte sova så hon var vaken tills närmare 21.30 men nu sover hon förhoppningsvis gott i sin säng! Doris är ju hemma igen och hon har bestämt att hennes nya plats är i Hilmas säng, bara det att Hilma blir lätt störd av det då Doris inte håller sig i fortändan utan vill ligga i huvudändan!

Meja sover oroligt, vaknar till och gnäller emellanåt men det är kanske inte så konstigt med tanke på denna dag! Till en början vägrade hon ta av sig både jacka och mössa men tillslut så sprang hon i endast trosor!!!

Morris har varit ute mes oss större delen av dagen och han har skött sig jätte bra och inte smitit under vare sig grind eller staket! Ända tills jag råkade vara klantig och släppa ut honom utanför grinden, då fick jag inte tag i honom förrän hos Veronica, eller det var Sara som fångade in honom! Tack Sara!! Detta var ca 30 minuter innan vi gick in för kvällen.

Jonna cyklade till Elin efter lunchen och kom hem då när jag råkade släppa ut Morris.... någon gång mellan 18.00 och 18.30!

Nä nu får det räcka för idag, det är ju en dag i morgon också!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappsen

En vanlig, men dock fin dag i Meyerska residenset ;o)



Skönt att se att ni har det rätt bra i alla fall där uppe vännen



Miss you all a whole lot, and then some :O)



Puss & Kramar i massor



Pappsen

2010-05-18 @ 10:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus