Caspers första fotbillsmatch!!!!

Ja idag spelade Casper sin första fotbollsmatch på riktigt!! och det var här i Rätan, de spelade mot Sveg idag. Tyvärr så vann de inte utan förlorade ganska stort, de ledde med över 20 mål och vi hade 0 ända tills de sista minutrarna när vi äntligen spräckte 0:an och fick ett MÅÅÅÅL!!! De var såååå glada över detta mål och alla vet ju att sista mål vinner!!! I alla fall så tyckte vi det!

Jag hade fått i uppdrag att baka en långpanna med fikabröd och det gjorde jag som första etapp i morse, det blev en falsk äppelkaka som jag kallar det! Sen blev det en ganska lugn frukost och lite annat pyssel innan vi gav oss iväg till matchen. Barnen skulle vara där 11.15 och matchen började 12.00.
Göran och Meja åkte fram med Casper i förväg och jag kom efter med Melvin och Hilma i vagnen och Morris i koppel, jag var framme precis när de börjat spela. Väl där så dröjde det inte länge förrän det började regna... och sen regnade det till och från ända tills det var dags att traska hemåt igen och då var klockan 13.20..

Dagens + var att jag fick mig en rejäl dos motion, sen så var det ju såklart jätte roligt att se Casper och de andra spela fotboll!!! tror att det kommer att vara match så gott som varje söndag nu ett tag framöver, i alla fall varannan!? det visar sig!

Kommentarer
Postat av: Tina

Klart det är det de som gör sista målet som vinner :) Vad är falsk äppelkaka? Med äppelmos? Puss kram

2010-05-17 @ 08:52:53
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Falsk äppelkaka är utan äpplen men det smakar som äppelkaka ändå. Receptet finns i boken du fick av mig och där heter den "havrekanel bullar".

Puss

2010-05-17 @ 21:41:57
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus