Igår.....

Igår var det ingen riktigt bra dag, kände det på mig ända från morgonen...

Bakade iofs. lite bröd innan lunch men sen vart det bara slappning, eller vek och hängde lite tvätt men det var allt!

Strax innan 14.00 så ringde telefonen och det var rektorn, det har ännu inte löst sig med problemen på skolan så hon ville prata lite. Förra rektorn är ju mamma ledig så nu är det ordinarie rektor som är på plats igen och hon tänker minsann gå till botten med det här och det är jag glad för!!!!

I alla fall så var vi på möte i nästan två timmar och det mesta som hon sa var jätte bra men det värsta är att de nu ska ta till åtgärder som vi föreslog för en bra tid sen då det ännu inte hade hunnit bli så jätte besvärligt..... att de inte kan lyssna och göra på på en gång när man kommer med förslag!!! Nä såna bra idéer måste de ju så klart komma på själva för att de ska genomföras!!! Nu ska jag ju inte klandra henne för hon har ju blivit insatt i detta ärende alldeles nyss. Hoppas i alla fall att det händer någonting nu så att oron i klassen både bland lärare och elever kan släppa och att den nya höstterminen kan starta med glada och skolfriska barn och lärare!!!

Jonna börjar ju till hösten också och då vill jag helst att allt ska vara löst så hon slipper komma in i skiten också! Men det låter ju som att det är det stora målet!

Nä nu ska jag klä på mig och meja så vi kommer ut någon gång, ska tvätta och städa bilen idag! Jonna är på dagis, Melvin och Hilma sover i vagnen!

Puss puss!!!!

Kommentarer
Postat av: Desirée

Tack för att du röstade =) Usch de låter inge roligt med skolan... Hoppas de löser sig vad de nu är! Ska försöka kommentera mera.. Men jag är nästan aldrig in bara någon enstaka gång KRam

2010-05-05 @ 09:39:06
Postat av: Pappsen

Skönt att dom tar tag i det till sist i alla fall, vet ju vilken röra det kan bli annars.



Ja du tiden går och nu är det dags för Jonna att ta sig an skolan oxå... attans L



Det slår en lite att nu ska vi snart igenom hela kittet igen med dagis, skola och allt vad det innebär, utvecklinssamtal och föräldramöten... Men men man ska ju ha nått att göra med tiden oxå :)



Nä nu jobba



Älskar er

Pappsen

2010-05-05 @ 09:53:56
Postat av: Tina

Hoppas det löser sig med skolan! Saknar er! Puss och kram

2010-05-05 @ 10:33:04
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Helena

Vad är det för problem på skolan??

2010-05-05 @ 20:13:43
URL: http://jagokidsen.blogg.se/
Postat av: farmor

Hoppas det är löst som du säger när jonna skall börja skolsn oxå det kan bli jobbigt för henne annars ...ser att du varit duktig idag oxå men bak och vedklyvning...kram på er ..<3

2010-05-06 @ 01:17:02
Postat av: Anna

trist med krångel, hoppas det löser sig vad det nu är!

2010-05-10 @ 02:20:32
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus