lite jobb - klipp & sling!

Idag fick jag besök, klippte och slingade och det blev jätte bra! Personen som fick sig en omgång blev också super nojd och det gör ju det ännu roligare!

Casper var på skolan under tiden och de andra här hemma och eftersom Göran inte var hemma så riggade jag med film och popcorn!!! Hilma hade jag hållit vaken så hon somnade gott i sin säng!

Göran är i Svensta och har tagit ett sista farväl av Robin Olsson som de hade begravning för idag..... säkert skönt för de anhöriga att det är gjort men ändå så blir det ju ännu verkligare att han faktiskt har lämnat dem för gott, usch sånt där borde inte få hända en så ung människa..

Melvin och Hilma sover, Meja kikar på fil, Jonna åkte nyss till Nikita och Casper är kvar på skolan. Det blev tjafs med taxichauffören när han skulle ha med sig sparkcykeln så han blev kvar. Han ringde hem och berättade allt och sen sa han att han ville gå hem men sen ringde Maria på fritids upp och sa att ett annat barn snart skulle bli hämtad så hon skulle höra ifall Casper fick åka med dem eftersom de ändå åker förbi!

När Casper väl kommit hem och Melvin har vaknat ska vi promenera över till svärmor och få oss lite fika!!

Hilmas vattkoppor är skorpor nu men hon verkar ändå ha någonting som besvärar henne, antingen så har hon tänder som är på väg eller så är det någonting anat men ont i munnen verkar hon ha... Hoppas det går över snart så hon blir sitt vanliga glada och nöjda jag igen!

Här är sista bilderna jag tog på Hilmas vattkoppor när de var som värst!!!




Kommentarer
Postat av: Milla

Huuua vad med koppor hon hade.... Tur att hon fick det nu iaf... En annan vet vad man har att väta sig... Jag hoppas att Jacob får sina koppor när han är liten... Men men de kommer när de kommer.



Kram kram

2010-05-28 @ 15:28:29
Postat av: farmor

Hej gumman nu har jag norpat bilder igen...stackars lilltroll så hon ser ut ..men glad prick iaf...hoppas skorporna läker ut snabbt...

ha en skön helg...puss o kram till hela trollfamiljen...

2010-05-29 @ 02:41:44
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Lilla söta prickigkorven :o)



Hoppas att det försvinner fort och återgår till det normala!



Nu är det i alla fall bara några veckor till så får jag krama om er alla där uppe... längtar gör jag i alla fall ska du veta... skulle kunna åka nu om det var så :)



Puss & Kram på er

Älskar er med gör jag :)



Pappsen

2010-05-29 @ 23:51:34
Postat av: Linn

Hej Kim!

Så spännande att läsa om er ju!

Bebisen är beräknad till 7 november...

2010-05-31 @ 08:00:30
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus