Ojojoj..... en hel vecka....

Ja för om man har en blogg är det väl meningen att man ska skriva i den också men nu är det 6 dagar sen jag skrev!!!! Fast jag har inte riktigt haft tiden och inte lusten heller för man vill ju att det ska vara lite lugn och ro när man väl sätter sig!
Just nu så sitter Melvin här i mitt knä och hjälper mig, de andra sitter i soffan och kikar på bompa.

Det har i alla fall hänt en del de här dagarna, vi har varit ute mycket, Meja har vilat i en lövhög, barnen har cyklat och lekt i stugan! Göran har byggt en lådbil av en vagn, städat och plockat i garaget, jag har gjort lita av varje men det har inte varit en av mina flitigaste veckor, men lite har blivit gjort! Jonna har haft vattkoppor, kliat och gnällt! Nu ska jag försöka sammanfatta lite kort vad som hände när, om inte mitt minne sviker!?

Torsdag: Tog och for en sväng på Dollar, bara jag Göran och Hilma och så lyxade vi till det med lunch på sibylla! Vattkopporna framträdde hos Jonna på kvällen då vi satt och mös i soffan, var inte säker på att det var koppor på en gång, men misstänkte, inte svårt att veta när det bara var röda prickar.

Fredag: Jonnas koppor fylldes med vätska och började klia, speciellt de som hon hade på ett väldigt oangeläget ställe mitt på kroppen, dusch och sen puder. Tänkte försöka oss på fredagsmys men det var alla barnen för trötta för....

Lördag: Minns inte riktigt vad vi gjorde denna dag, en promenad på Grindes blev det nog och jag tror vi var ute större delen av dagen, kanske det var så att vi åt makaron och köttbullssallad ute då!! Mysigt var det i alla fall!

Söndag: Ja denna dag så tror jag att halva Jämtland var i sorg för jag tror faktiskt att det är så pass många som visste vem Robin Olsson var. Sent på Lördag kväll råkade han och en av hans vänner i en bilolycka, körde av vägen och slungades ur bilen och båda skadades mycket allvarligt, varav Robin inte klarade sig..... Så himla tragiskt att en så ung och oskyldig människa ska behöva gå den vägen, själv kände jag inte Robin så väl men visste väldigt väl vem han var, tydligen en av världens snällaste och goaste människor!!! Tycker så fruktansvärt synd om hans nära och kära som ska behöva genomlida detta, önskar jag kunde ge dem en massa kraft! Vila i frid Robin!

Måndag: Jonnas koppor har torkat ihop bra så nu tror jag faran är över och inget gnäll om att det klias har vi hört heller, SKÖNT!!!!
Göran fort till Svenstavik efter middagen och inväntade Tobbe, sen åkte de tillsammans med Robban, Angelica och Mats till Tandsbyn och tände ljus för Robin vi olycksplatsen. det regnade hela denna dagen så nästan alla ljus som var tända hade slocknat, men grabbarna var så snälla och såg till att alla ljusen brann igen innan de åkte därifrån!
Eftersom Göran åkte iväg så hade jag nattningen själv och till en början såg det ut som att allt skulle gå jätte bra men sen var det ju Jonna och Casper som inte kunde sköta sig, så mitt i allt så var jag tvungen att skicka dem i säng BUMS!!! De blev inte alls så glada men så går det! Tillslut somnade även Meja men då vaknade i stället Hilma och var vaken en bra stund.... sånt som händer men typiskt att det var en kväll då man tänkte att man kunde njuta av lugnet alldeles själv! Vid 22.00 började en film som jag kikade på, den handlade om en 17 årig tjej som var tvungen att väl jag mellan kärleken och sin familj eftersom hon var ett Jehovas vittne. Min personliga åsikt är ok om man tror på det de gör men varför ska man ha alla dessa förbud till ingen nytta????? Bra film i alla fall!

Tisdag: Ännu en dag ute, men vädret var inte så fint som det först verkade bli, kallt som attan!! Men det är bara att klä på sig och se glad ut! Barnen gillar i alla fall att vara ute! Släppte ut Tilde och Majsan för första gången också, de kröp under huset och var där ända tills vi hämtade in dem på kvällen, och det gick inte helt smärtfritt men det gick! Får se om de får gå ut i dag också eller om vi väntar någon dag!? Nu är det hög tid för dagens frukost och i morgon är det röd dag så det blev en kort vecka för Casper!

Ska bjuda på några bilder från de senaste dagarna, men det får bli vid ett senare tillfälle för nu har jag inte tid att balla på med det, går ju inte snabbt direkt när de ska laddas upp.....

Kommentarer
Postat av: farmor

En vecka full med aktiviteter...tragiskt när så unga människor skall få ett så tidigt slut på sitt liv...

Hoppas långhelgen blir skön för er alla ...kram <3

2010-05-12 @ 11:25:35
URL: http://tantans.blogg.se/
Postat av: Milla

Mycket skrivet på en dag. Duktig du.... Fy så hemskt med olyckan.



Hoppas att Jonna mår bättre nu och att det slutat klia... Ja man vet ju vad man har att vänta sig med lilleman, alla barnsjukdomar... Men det är ett tag dit.



Ha det bra... Kram

2010-05-12 @ 12:55:09
Postat av: Pappsen

Full vecka det där vännen och man kan ju förstå att det kanske inte alltid finns tid att Blogga... Du har ju som sagt fullt upp med alla projekt och ungar :o)



Känner inte Robin men jag känner Gunnar(Robins Pappa) och sånt här är alltid ett hårt slag, och många gånger verkar det som det alltid drabbar dom bästa, snällaste och goaste människorna och då käns det om möjligt ännu mer orättvist! Säger i alla fall R.I.P. Robin!



Ja nu väntar vi ju bara på bilderna då gumman, ska bli roligt att se dom :o)



Stora HerrejösseJäklaKramen till er alla :o)



Pappsen

2010-05-12 @ 13:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus