Tvättat bilen!

Ja idag blev det till att tvätta och städa bilen både invändigt och utvändigt!! Bilstolar åkte ut och säten smörjdes in! Klädslarna till bilstolarna hänger på tork just nu och sen tror jag inte att det ska få bli så mycket "äta i bilen" mera....

Efter en halv dag ute så var det dags att gå in och laga mat! Det blev korvgryta till oss och så kokade jag puré av potatis, palsternacka och morot till Hilma!

Hilma somnade för tidigt i soffan ikväll och vaknade efter en liten stund och var jätte pigg... nu har hon ganska precis somnat i pappas famn och jag ska snart lägga henne i sin säng!

Fick en fråga om vad som händer på skolan och det är ingenting som jag kan skriva någonting om här men till den som frågade så kan jag berätta en annan gång!!

Var till grannen idag också och frågade snällt om han kunde klyva några kubbar åt mig så att vi kunde elda nu när det fortfarande inte har blivit varmt!! Och det kunde han självklart göra!! Så jag lastade skottkärran och gick dit, några minuter senare kom jag därifrån med ved som var klar att eldas!

Nä nu blir det sängen, mår inte alls hundra, ont i halsen och täppt i näsan, frossa fastän vi eldar och så är jag hungrig också... men det struntar jag nog i...

Nu borsta gaddarna och krypa i säng, det är ju en dag i morgon också och snart är det helg!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anna

jag måste oxå tvätta bilen, både inuti och utanpå.

2010-05-10 @ 02:19:41
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus