Veckan som varit med lillebror och Valborg!

Nu har en hel vecka ått och jag har inte skrivit, har knappt suttit vid datorn alls!!!! Det har i alla fall hänt en hel del:

Lördag: En mysig utedag md barnen och Robban på middag, fredagsmys framför Talang!

Söndag: Till Östersund och kika på Magnus Betner!! Hade barnvakt till alla barnen till och med Hilma, det var Helena som var snäll och passade henne och det hade gått jätte bra! Vi lämnade henne vid 17.00 tiden tror jag och så hämtade vi henne igen vid 21.00, Meja var hos mamma, Casper och Melvin hos Susanne och Jonna sov hos Nikita!

Måndag: Betalade räkningar, gjorde matlista för en dryg månad och sen åkte vi och storhandlade på ICA MAXI. Allt gick bra ända tills vi skulle betala, då fick vi avstämmning, så då var det bara att packa upp allt igen, två hela kundvagnar proppade med mat!!! Ingen ide att handla med scanner om man ska behöva plocka upp allt i alla fall, lite less vi blev!!!

Tisdag: Hade lite pengar över och tänkte att det var lika bra att åka till pappa och hämta Caspers bil som han har fått av honom, den måste bort för garagen ska renoveras. Hyrde en biltrailer på Frösön och sen åkte vi, åkte härifrån vid 10.00, först till stan och sen neröver, vi var framme vid 20.00. Vi satte GPS:en på kortaste vägen så vi var in Uppsala och krånglade också!! Sen tog det ju lite längre tid eftersom vi bara körde 90 hela vägen!
Väl framme så fick vi äntligen snusa på lillebror, barnen fick lite fika, jag hjälpe Milla med föräldrapenningen och Karlarna lastade bil, kl 22.30 var vi iväg igen. Var hemma ganska precis 05.00, då packade vi oss ur bilen, nästa anhalt var sängen!!! För övrigt kostade resan oss 4000kr så vi är ganska panka för tillfället!!

Onsdag: Ja vad gjorde vi då??? Har ingen aning just nu men det kanske kommer!!

Torsdag: Först var vi nog ute större delen av dagen om jag inte minns fel och sen skulle vi ha soppa till middag! Jag gjorde i ordning en deg och sen började jag med soppan, Göran var inte hemma och ett litet kaos bröt ut, men det ordnade sig! Jag bakade painricher och de var klara ganska precis när soppan var klar! Jonna hjälpte mig med soppan på slutat och RÅKADE tappa en halstablett i soppan och sa såklart ingenting.... När vi en liten stund senare satt och åt så kunde jag inte för allt i världen komma på vart den milda mintsmaken kom ifrån och då berättade hon!!! Alltså potatis och purjo soppa med ett sting av VICKS BLÅ!!!

Fredag - Valborg: Blev också en utedag, sen gjorde vi köttfärspaj till middag. Senare på kvällen begav vi oss till Susanne, det var kalas för Patrik, sen var det majbrasa som de i övrigt hade väldigt svårt att få och brinna!!! Det hade regnat hela eftermiddagen så brasan var rätt blööööt!! Kl 23.00 var vi hemma igen och alla de små barnen sov, Jonna sover hos Nikita sen i torsdags och Casper gick och la sig 23.30.

Lördag: Hittills har vi inte gjort så mycket, ätit frukost och lunch, däremellan bara slappat, ska väl ta tag i tvätthögarna, de är iofs. vikna redan så det är bara att lägga in i garderoberna!!!! Bara det att det är ca 5-6 högar!!!!


Här håller jag i Jacob för första gången!!! Sååå mysigt med bebisar, ännu mer när det är ens lillebror som man råkar få när man är 26 år!!!!

Kommentarer
Postat av: Pappa/Moffa

Med ett sting av Vicks Blå... jag tror jag dör... skrattar ännu, och man kan ju inte säga annat om Jonna än att hon kan konsten att liva upp vardagen...hehehe Milda mintsmaken... ja ja, det är kanske så nya kreationer tillkommer :o))



Ja Kim, pappa råkade slinta med spettet i Milla... ojsanhoppsan vad det gick, alldeles svullen på mitten blev hon... ut kom världens goaste Jacob :o)



Tänkte på en annan sak, när jag går i pension så är du 46 min söta dotter...hehehe Ballt va?? :)



Mild smak av Vicks blå... hehehe den kommer jag ALDRIG att glömma :o)



Älskar er



Pappsen/Moffa :)

2010-05-01 @ 23:19:03
Postat av: Anna

oj, förstår att det blir mycket tvätt när ni är så stor familj! men kanske nån av barnen kan hjälpa till eller iaf gubben? eller det kanske är lugnast att göra det själv haha =)

2010-05-03 @ 00:17:17
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

nej dessa avstämningar!! fick oxå en när jag hade en hel vagn full, fy inge kul! ännu värre om man har 2 vagnar!



vicks blå i soppan lät ju inte som nån höjdare precis!! kanske varit smart att tala om om hon tappade en sån i så man kunnat fiska upp den! :D

2010-05-03 @ 00:18:41
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus