Alla Helgons Dag...

Alla Helgons Dag brukar man ju fira varje år, i min familj har vi aldrig riktigt firat den så jag är egentligen inte så insatt... Hade jag tänkt på det igår så hade jag kunnat tända på mommas och gammelmommas grav i Berg redan då men det gjorde jag ju såklart inte... Hade gärna velat tända för farfar också men det ä ju längre ifrån så jag får nog ta och tända ett ljus här hemma för dem! Hade velat gå på kyrkogården och titta på alla vackra gravar med fina ljus men njuter av lugnet här hemma i stället!

Hur blev då denna dag!? Jo vi åt sen frukost och sen dukades det va, tänder borstades, blöjor byttes, kläder på och sen ut i det soliga vädret! jag och Hilma var sist ut, jag hade fortfarande bara morgonrocken på när jag skickade ut Melvin som var näst sist ut! Eftersom klockan redan hunnit bli 12.00 så klädde jag på Hilma och bäddade ner henne i vagnen, jag tog på mig Görans stora gula jacka och knatade ut jag med, friskluft är ju alltid bra!

Vad hände ute då!? Jo jag kikade vad barnen gjorde, de lekte i stugan, sen lastade jag vedvagnen, pratade och kastade lite boll med vovvarna som fick springa fritt ute! Göran och Casper städade garaget och jag hjälpte till på ett litet hörn, sen byttes det äntligen däck på Mercan så nu kan det bli vinter på riktigt! Barnen körde lite fyrhjuling också men lekte mest i stugan, senare delen av utevistelsen kröp alla (utom Hilma som fortfarande sov) omkring i sandlådan och hackade is samt halkade omkring, det ligger ju en galonduk där i nu och sen hade det regnat och till sist blev det minusgrader, skoj verkade de ha i alla fall!

Hade planerat lasagne til middag men eftersom vi åt sen frukost samt gick ut så blev det ingen lunch som var tänkt, pizzan som blev över blev därav till middag så lasagnen blir i morgon om det inte blir köttfärssås!?

En stund efter middagen fixade jag Jonnas lösnaglar, hon och Casper skulle nämligen på Halloweenparty som annornats på skolan av klass 6. När naglarna var klara så blev det påklädning, smink och hår som fixades!! Göran hade köpt så kitt med färg när han var i stan så det var lite extra roligt att sminka ikväll... tyvärr så var inte färgen någon höjdare då den var baserad på fett, ska köpa riktig ansiktsfärg på Claes Ohlsson i stället tills nästa gång!

Sen hade jag lovat att klippa Maria idag, hade återigen helt glömt bort det men som tur var så påminde hon mig och anlände kl 18.00!!

Meja fick lov att äta välling ikväll även fastän hon slutat, jag talade om för henne att det inte skulle bli något kvällsfika eftersom Jonna och Casper inte var hemma och det var helt ok! Hon var så trött så hon fick lägga sig samma tid som Hilma och Melvin vilket blev 19.45 idag...

Hilma gosade med kissen när hon borstade tänderna, nya favvo platsen är skötbordet!

Jag och Göran har kikat på "Så mycket bättre" och det är ett kanon program där kända artister gör tolkningar av varandras låtar!! Ikväll var det Petters tur att få sina låter tolkade!
Ätit lite godis och ostkrokar har vi gjort också, fast det var inte så gott...
Nu ska vi bara invänta att våra små monster kommer hem, festen höll tydligen på till 00.00 och för oss fick de stanna så länge de orkade, låna telefonen på skolan och ringa hem när de blev trötta! Susanne skulle hämta eftersom Göran lämnade (Tony åkte med honom).

Bjuder på lite av dagens bilder!

Snabbt tagen bild då de redan var sena, ser inte så muntra ut...

De skulle försöka se lite elaka ut...

Våran kisse, fortfarande utan namn...

Hilma och kissen gillar varandra!

Såhär såg våra godis skålar ut när vi redan hade ätit rätt mycket ur dem... bild tagen i måndags eller nåt.. finns fortfarande kvar...

Kommentarer
Postat av: milla

Casper och Jonna är så coola. De ser riktigt läskiga ut. Hmm godisskålarna ser ju inte allt för dumt ut... Så mycket gott finns typ aldrig här hemma vill jag lova. Men jag skulle inte tacka nej till det ;o))



Ha det gott. Kram kram

2010-11-06 @ 22:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus