Dagisfotografering!!!

Klev upp 06.30 som vanligt, det glödde fortfarande i kaminen så det var bara att lägga  mer ved så brann det på nolltid!!! Väckte Jonna, Casper hade precis vaknat, de gick ut i vanlig ordning, jag plockade ur diskmaskinen och gjorde frukost.

Vi åt och sen var det bara att duka av innan det var dags för alla oss 7 att trängas i badrummet!!! Borsta tänder, kissa, ta fram kläder, klä på, borsta hår, fixa frisyrer, byta blöjor... ja och mer därtill!!!

Casper och Jonna åkte inte på skolan direkt eftersom det var fotografering på dagis och vi skulle ta syskonkort! Fotograferingen började 08.30 och vi var faktiskt är 08.20!!!

Melvin var lite grinig på morgonen och det är ju typiskt en sån här dag, men han fick lite extra mamma tid och jag smekte honom lite medhårs och det verkade ha hjälpt! han fick sitta i mitt knä när jag gav Hilma gröten och han fick ha sin nysa lilla traktor vid tallriken när han skulle äta och sånt är jag emot egentligen!!!

Först var det gruppbild och sen enskilda, vi fick smita in där någonstans i mitten! Meja tog först enskild bild och sen tog vi även på Hilma och Melvin innan vi tog en syskonbild på alla 5!! Det var samma fotograf som förra året och jag kan ju säga som så att han är inte direkt en favorit men jag tyckte i alla fall att han var en smula bättre i år... men fortfarande lite trög då jag fick säga samma sak flera gånger men på olika sätt tills han fattade!!!

Sen klädde vi på oss och skjutsade Jonna och Casper till skolan, vi tog faktiskt bilen ner till dagis för det var -16 grader kallt samt att vi ändå skulle skjutsa Jonna och Casper!! Marcus liftade med oss också för han hade också tagit syskonbild.

När vi kom hem så kikade Melvin lite på pippi, sen var det lunch, efter det bäddade vi ner Hilma och Melvin i vagnen och ställde ut den för att sova, under tiden de sov klippte i hundarna, inte hela utan huvud, ansikte, ben och röööv!! För att det inte ska fastna bajs som fryser fast och sen geggar...

Hann sätta mig på soffan och halvslumra i 20 minuter innan det var dags att hämta Meja på dagis. Messade Maria på vägen dit och kollade ifall Meja kunde komma och vara hos henne en stund idag, Meja skulle ju vara där i torsdags men då var Maria tvungen att åka och meja bröt nästan ihop! Det gick i alla fall bra att hon kom! Det roliga var att jag hann inte mer än att komma in på dagis så säger meja att hon vill/ska till Maria så hon glömmer inte i första taget, hon visste iofs. inte att hon verkligen skulle dit idag utan bara att hon ville och att vi skulle ringa och fråga!

På vägen från dagis var hon jätte ängslig över att det inte skulle bli av, hon frågade flera gånger om vi skulle dit och hon sa att hon inte ville gå hem eller till farmor. När hon såg Marias bil sken hon upp och när vi gick in på uppfarten så skuttade hon närstan fram och sa äntligen!!! Såå söt hon är!
Jonna och Casper gick och mötte henne 18.30 ikväll så hon fick en ordentligt lång stund med Maria!!!

På vägen hem från Maria så stannade jag till hos Susanne för hon hade lite funderingar kring julklappar, blev kvar där en ganska så lång stund. Sen var det bara att knata hem och börja lite smått med middagen.

Till middag åt vi fiskgratäng, barnen kikade på bompa för både stora och små barn, välling, kvällsfika och nattning i vanlig ordning och sen slängde jag mig i soffan och kikade på arga snickaren! Några clementiner och lite glass har jag hunnit få ner också!

Nu ska jag ta lite hostmedicin, borsta tänder, tvätta händer, sätta katten på lådan och sen gå och lägga mig... lägga i ved i kaminen får jag inte glömma heller och Göran får ta vovvarna ut ikväll!

Puss å god natt! I morgon är det kyrkis!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Snälla, sluta missbruka utropstecken.

2010-11-18 @ 10:56:10
Postat av: Kimsan

Jag kanske gillar utropstecken!!! Kanske du har något som du gillar som stör andra!? Jag gillar inte anonyma inlägg t.ex......

2010-11-18 @ 13:34:47
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Och alltid anonyma som kommer med gnäll...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-11-19 @ 07:57:45
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Helena

Duger inte texten kan man ju alltid sluta att läsa.. :)

2010-11-19 @ 09:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus