Dåligt humör och otrevliga överraskningar....

Har haft en ganska bra natt, lite trång eftersom både Meja och Melvin har gjort mig sällskap och även om sängen är bred så vill de ligga nära, nära!!!

När vi kom ner så var Casper och Jonna redan vakna och Casper på ett j*vla humör, irriterad på allt och otrevlig och snäsig så han fick sig en utskällning på en gång... brukar bli bättre då.... inget roligt sätt att lösa det på men det brukar inte spela någon roll hur många gånger jag ber honom snällt, det enda som hjälper är att bli arg!

Jag askade ur kaminen och tände upp i kaminen, termometern visade på -14 grader... Casper och Jonna gick promenad med vovvarna, Hilma och Meja sover fortfarande så jag gjorde bara frukost till casper så äter vi senare...

En mindre trevlig doft spred sig också när vi gick in i köket.... Majsan har tydligen inte orkat gå på lådan så hon har kissat en stor fläck på kökssoffan.... får se om den går att få bort... annars får vi ta bort klädseln och stoppningen och lägga dit en matta så länge... synd bara att det är svärmors soffa.... Hade hoppats på att hon skulle gå på lådan då vi har visat henne flera gånger vart den är samt att hundarna har varit uppe hela natten så hon har inte varit tvungen att besegra några hinder efter vägen... det är ju hennes gamla låda och hon är ju van den sen förut!! Lägger dit en handduk så länge så att vi kan äta frukost och så får vi hoppas på att det var en en gångs företeelse!!

Är lite smått less nu eftersom både Jonna och Casper har varit igång och bråkat som vanligt, varför kan man inte få en lugn morgon utan bråk och tjafs!? det värsta är att de tjafsar om småsaker bara för att och sånt gör mig galen... Jonna var på ett j*vla humör igår när hon kom hem från Tony också och det håller väl kanske i sig... men blir det inte bättre blir det konsekvenser och det vet hon...

Hoppas bara på att resten av morgonen och dagen lir lugn och trevlig så kanske humöret repar sig, gillar inte alls att vara irriterad...jag vill vara glad ju!!!

Nä nu ska jag väl snart fixa frukost, eller ja det är ju ingen brådska men den får inte bli för sen i alla fall... Göran snarkar lite smått på soffan men jag tror han bara halvsover, han skulle ta reda på olyckan på kökssoffan men frågan är när och hur länge jag orkar vänta på det... ska i alla fall vänta tills efter frukosten!!

Puss å hej

Kommentarer
Postat av: milla

Så tråkigt att höra...hoppas verkligen att Majsan väljer att gå på lådan igen. Ett förslag, lägg lite kattsand i botten på kattburen och ställ där nere, då har Majsan 2 ställen hon kan kissa på. Är värt ett försök iaf.

2010-11-15 @ 12:26:32
Postat av: Kimsan

Kattlådan är nere!!!

2010-11-15 @ 21:21:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus