En natt på soffan...

Ja ni läser rätt!! Inatt var det jag som sov på soffan och Göran i sängen!!! Jag låg också i sängen till en början men efter 2 timmars hostande och en väckt Hilma så gick jag ner, eftersom luftvärmepumpen värmer luften uppe så blir luften extra torr och då hostar jag ännu mer!!! Tog lite extra hostmedicin och tillslut någon gång efter 03.00 kunde jag somna halvsittande i soffan... ca 3 timmars sömn blev det, Melvin gjorde mig sällskap sista timmen, mysigt men trångt!!

Göran ska till Svensta idag och träffa jobbcoachen, jag ringde 1177 igår och hon som jag pratade med tyckte att jag skulle kontakta HC för undersökning så att det inte är lunginflammation jag har.... har ju hostat och känt av halsen i snart 2 veckor nu...
Lite lätt skakig i kroppen känner jag mig också, när jag hostar ökar pulsen och jag blir skakig... känns inte helt normalt!?

Har skickat Casper på skolan nyss, han fick ta med sig nyckeln ifall vi inte är hemma när han slutar skolan. Vi ska väl snart äta någon frukost men det är fortfarande tre som sover, Göran, Meja och Hilma, eller ja Hilma är nog halvvaken för jag hörde henne nyss men hon gillar att ligga och mysa en stund i sängen!

Igår var vi på kyrkis, det var en lugn dag med tre mammor och 4 barn och så Karin förstås!! På vägen dit fick jag lite ont i typ blygdbenet på vänster sida, konstaterade fram emot kvällningen då det hållit i  sig hela dagen att det antagligen är fogarna som känns, har aldrig känt av det förut men någon gång ska ju vara den första!!!

Efter kyrkis gick jag hem en kortis innan jag åter gick ut för att hämta Meja på dagis, ringde Maria på vägen dit och hon var hemma så det gick bra att meja kom en sväng, hon var ju så ledsen dagen innan för att det inte blev av att hon fick vara med Maria då klockan blev lite mycket. Men på vägen hem från dagis ringde Maria och sa att Agneta hade ringt och de skulle hämta upp henne, hon visste ju om att hon skulle bli hämtad men ingen tid... Meja bröt ihop och blev JÄTTE ledsen men vi skyndade oss till Maria ändå så hon fick ge henne en kram i alla fall!

Frågade om hon ville vara med farmor en sväng i stället men hon ville vara med Ottilia så vi gick dit och frågade!! Ottilia ville gärna leka och efter lite prat med mamma Veronica knatade jag hem, då var klockan 15.00...
Något som var mindre skoj var att jag hade haft ont även på höger sida av magen, som ett band från ljumsken och upp till revbenen.. kändes som ett stramande band och det hade hållit i sig i 2 timmar, ondast gjorde det när jag gick!!! Men det var en känsla som jag känner igen från tidigare graviditeter och det är väl någon typ av sammandragning/sträckning i musklerna, går över när jag sätter mig och tar det lugnt en stund!!

Pannkaka blev det till middag...

Efter middagen fastnade Melvin i en katalog som vi fått från Barnens hus!!! Ett helt uppslag med bara PIPPI prylar och han var helt salig!!!! Undrar just vad han vill ha i julklapp!?
Ska försöka knåpa ihop barnens önskelistor här på bloggen senare idag!!

Nu ska jag ta min hosta (som fortfarande håller i sig lite) och gå upp till Göran, försöka övertala honom att det är dags för frukost, tar med mig Hilma från hennes säng så löser det sig nog!!! ;0)

Hej hopp så länge!!

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Usch för sån där envis hosta! Hoppas du kryar på dig snart.



Och inte så konstigt om du haft diverse bäckensmärtor efter en natt halvsittandes!

2010-11-12 @ 20:46:24
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus