En tjafs morgon att vakna till...

Det är alltid lika mysigt att kliva upp på morgonen när man hör Caspers och Jonnas onödiga tjafs och bråk... (INTE) de kan tjafsa i evigheter om ingenting och idag vad det om huruvida Casper skulle väcka henne eller inte och på vilket vis... jag väntade kvar i sängen tills jag hörde att de gått ut med hundarna!

Satte dem på att äta frukost själva, så slipper vi äta med dem när de är på sånt humör! Melvin ligger och myser i soffan under filten med sin trötta pappa som inte förstår att soffan inte är någon säng där man tillbringar natt efter natt..... Meja och Hilma sover fortfarande och får göra en stund till. Jonna och Casper är snart klara för att gå till skolan i den -22 gradiga vinterkylan!!!

Det fanns fortfarande kvar glöd i kaminen så det var bara att stoppa i några pinnar så tog det sig på en gång! Är lite jobbigt men väl värt att kliva upp mitt i natten och lägga i så att man vet at det inte är iskallt på morgonen när man vaknar! (Nu hör jag Hilma där uppe ;0))

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte riktigt men det lär nog bli en innedag med den kylan som är! Sopbilen skulle komma en sväng idag också fastän det var tömning igår, när Göran tog in tunnan från vägen var mer än halva innehållet kvar i den så jag ringde. Sopgubben menade på att det är bra om man tömmer varje gång under vintrarna, men det tänker jag inte göra för då kommer tunnan inte ens vara halvfull... vi sopsorterar nästan allt så det blir inte alls mycket sopor för oss... mest blöjor som fyller den där tunnan!!!

Nu tjafsas det igen och det kryper i mig men jag ska inte låtsas om det, om 5 minuter är de ute och på väg till bussen och jag ska hämta ner en troligtvis glad och utsövd Hilma!!!

Längtar för övrigt till julen!!! det blir ju förmodligen kanske inte en jul som alla andra i år eftersom vi inte alls vet när bebisen tänker kika ut... men den som väntar får se! jag längtar även tills det är dags att baka lussebular i helgen och sen koka knäck och göra annat julgodis!! Baka en massa onödiga kakor som bara blir kvar ända till påsk tänker jag låta bli!!!

Nä jag känner mig nog på ganska bra humör idag! Gick och la mig före 23.00 och har sovit rätt bra! Melvin sov i sin säng ända tills 06.00 så det var ju också bra! Hoppas han blir ännu bättre på det tills bebisen kommer för annars kan det bli lite trångt... men det är ju ganska mysigt när han kommer tassande och myser ner sig under täcket och somnar om igen!!!

Nu ropar Hilma!! Hon kör med e blandning av mamma och pappa rop!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: a

hoppas du får en kanoon dag iallafall :)

2010-11-30 @ 10:13:10
URL: http://amoriito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus