Frisk luft!!!

Var nyss ut med vovvarna en sväng på gården, grinden var fortfarande stängd så de fick springa av sig lite!! Passade på att lasta vedvagnen också när jag ändå var ute! Men himlars va mörkt det är ute!! Skönt var det dock att det inte var så kallt... +5 grader kan jag tänka mig och nästan ingen blåst!!

Hilma tröttisen går runt med nappen i munnen, det är inte alls vanligt här... de får bara ha dem när de ska sova i vanliga fall men eftersom hon inte verkar helt hundra och är väldigt trött så får det vara så ikväll! Kan tänka mig att det är jobbigt att vara snorig, typ 5:e veckan hon snorar nu men det är ju såna tider och så tror jag tänderna spökar för tandköttet ser svullet ut!

Snart kommer älsklingen och Mejaprupp hem, lagom till nattningen, Göran skulle försöka hålla henne vaken i bilen på vägen hem!

Blev ju inget brödbak idag som jag hade tänkt men jag tror att det ska finnas lite kvar i frysen!? Ska kika...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi borstar med Pepsodent clean between. Borstytan är helt blå. Självklart soft. Och de är de mjukaste tandborstarna jag hittat. Har provat apotekets med och tyckte de var hårdare, men det var visserligen ett tag sedan.

2010-11-01 @ 19:29:30
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jordan clean between är det ser jag nu.

De tandborstarna är till mig och Johan. Skitdyra tycker jag, nästan 30:- spänn styck!! Vile har inga tänder än och Alvin borstar med Bamse-tandborste. Jag hade Apotekets TePe när jag var liten. Tror att vi köper det till barnen framöver.

2010-11-01 @ 21:30:37
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Never ending love

Är du för eller emot dödsstraff? Och varför har du den åsikten? =)

2010-11-02 @ 16:46:30
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus