Kissen har fått ett namn!!!

Ja idag bestämde vi att kissen måste ju få ett namn och Kissen blev det!! Lätt för barnen att säga och det är ju Kissen som vi har kallat honom hittills!

Det blev lasagne till middag, jag och Göran hjälptes åt i köket idag och resultatet blev bra! Casper sa att oj va gott det var mamma och jag sa du får skylla på pappa och då sa Casper Fy pappa för att det blev så gott!!

Melvin har haft kisskalas i dag, gjort på sig tre gånger varav en av dem satt han på pottan men det kom lite i kalsongen innan... han avslutade det hela med att bajsa på isg också, precis när jag skulle byta bajsblöja på Hilma samt att meja just då satte sig på toan och sket hon också!!! Bajskalas!!!! bara att duscha av och ta på pyjamas, det var ändå dags för välling precis och Göran fixade den medan jag gjorde skitjobbet ;0)

Var på Grindes och handlade mjölk och en massa frukt idag också, 9.90 för både äpplen, päron, satsumas och apelsiner!!! Barnen älskar ju frukt också så det var lika bra att passa på!

De tre små la sig vid 19.00 ikväll, Meja protesterade lite men somnade snabbt ändå, Jonna och Casper fick sitta uppe till 21.00 och ha lite söndagsmys!

Nu ska jag skynda mig till soffan och dricka lite cola innan mina isbitar smälter!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Sandra

Precis, Vile uttalas inte som Ville. Hade heller inte hört namnet tidigare då jag såg det av en slump när Vile låg i magen. Hanna är ett namn jag gillar, det skulle jag kunna döpa min dotter till =)

2010-11-08 @ 19:58:48
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus