Mindre kiss...

Igår kväll satte jag Majsan på lådan och då kissade hon!!! Jätte länge satt hon och kissade och sen klev hon ur men vände snabbt och satte sig för att bajsa!!!!

I morse/förmiddags satte jag henne på lådan igen och även då kissade och bajsade hon!!! Har försökt några gånger till under dagen men då har hon bara gått därifrån och upp på bänken igen där hon äter, dricker och sover...

Hoppas verkligen att hon kissar på lådan igen ikväll innan vi lägger oss så att vi slipper otrevliga överraskningar i morgon!!! Hoppas på att hon blir lie piggare också, en katt sover mycket men det måste ju finnas någon gräns!?

Puss puss

Kommentarer
Postat av: milla

Skönt att hon kissar i lådan. Sedan kan jag bara säga att Majsan är en riktig livsnjutare.... Sova är det bästa hon vet. Äta och sova det är livet, och gosa när det passar henne.



Majsan har aldrig varit den riktigt livliga katt man vill ha kanske. Även som liten kattunge var hon ovanligt lugn. Nu kanske hon är extar lugn efter ute livet.



Kram kram

2010-11-18 @ 22:17:07
Postat av: Kimsan

Vet inte om hon kissat på lådan någonting mer, i har satt dit henne flera gånger men hon har bara gått därifrån... kanske hon smyger dit på natten!? Bajsat hade hon gjort på golvet i köket i alla fal, i natt när alla sov! men inget kiss har vi hittat...

2010-11-18 @ 22:27:35
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus